با اینکه خودِ منم 100 پست ندارم هنوز . ولی کاملا موافقم با برگشتن 100 پست !
یه نظم خاصی داشت قبلا !الان احتمالا کسی مشکل پیدا کنه عمرا کسی بیاد کمکش کنه پایین تاپیکش احتمالا دیگه افر بزنن!
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام تنها برنامه نویس عالم
سلام دوستان بنده هم به مدیر عزیز و بزرگوار s.w.a.t پ.خ زدم ولی ایشون هنوز جوابی ندادن
اما 100 پست باشه خیلی خوبه من یه پیشنهاد به مدیر بزرگوار s.w.a.t دادم حالا پاسخی که نگرفتیم هنوز و منتظرم
ان شاء الله درست میشه توکل بر خدا
درپناه و راه حق موفق و موید باشین
خدانگهدارتون
به نظرم تعداد مديران رو بيشتر كنند بهتر هستش
خيلي ها هستن تو اين انجمن كه فروشنده نيستند و مدت زيادي هم هست كه فعاليت مي كنن
باسلام
در مورد قانون 100پست به صورت آزمایشی برداشته شده است و تا در جلسه بعدی مدیران که در یک الی دو هفته آینده میباشد نتایج کار بررسی شود. اگر نتایج مورد قبول واقع نشد قانون برخواهد گشت
موفق باشید
به نظر من هم برگرده به قبل بهتره
و اینکه آخرین ارسالی های تاپیک ها هم مجددا فعال شه بهتره
الان مثلا من خودم حوصلم نمیگیره برم بخش آموزش ببینم کی مشکل داره که کمکش کنم
حداقل آخرین تاپیک های بخش آموزش لیست بشه خوبه...
بخش فروش هم ماشالله از بس آفر ها زیاد شده ما میخواستیم آفر بدیم یجورایی بیخیال شدیم این شلوغی رو دیدیم!
یک نمونه تاپیک بالا آوردن :
http://www.webhostingtalk.ir/f13/49345/index4.html
بعد از 6 روز توسط nars_vps
همین امروز هم تاپیک دیگری را بالا آوردن و اسپم بارون شد که کل تاپیک هم حذف شد.
به نظر منم تعداد مدیران بیشتر باید بشه.نیاز به مدیرانی داریم که به شدت با اسپم برخورد کنند واقعا اسپم مشکل خیلی جدی wht شده.
تاپیک یکی از مشتریان ما هم که برای هفته پیش بوده و سرور تهیه کرده هنوز هی داره میاد بالا همین امروز چند بار اومد بالا.
امروز کلا ریخته به هم همه چی.
تا روز قبل تغییر قانون 100 پست ، همه تاپیک میزدند که این قانون خیلی مزخرفه وردارید یعنی چی 100 پست نباشه و .. . ..
به محض این که قانون ورداشته شد الان همه تاپیک میزنن اقا 100 پست خیلی خوبه برگردونید !
جریان داستان اون مرد و بچه و خرش یادم افتاد !
باید مثل پرشین تولز که به فروشنده ها امتیاز میده انیجا هم هم یکار بشه
وقتی جنسی فروخته می شود مشتری در صورتی که از کار فروشنده راضی باشه اعلام امتیاز مثبت میکنه و مدیر به فروشنده یک امتیاز میده.
فایل پیوست 6387
یادمه یه سری از دوستان به من پیام میزدن تورو خُدا پُست هاشون رو زیاد کُنم تا بتونن پُست بزنن و فعالیت کُنن! حالا اومدن میگن مُخالفم!
چه این قانون باشه چه نباشه بازم بی نظمی هستش، کاری هم نمیشه کرد، من خودم رو مثال میزنم یه تاپیک پاک میکنم 10 تا پیام خصوصی واسم میاد! سر همین مسیج پروفایل + پیام خصوصی کلا غیرفعال کردم :)
من دوس دارم این قانون برگرده چون مدیریت راحت تر بودش!