پاسخ : درخواست سرور مجازی با پرت 10 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
به امضا مراجعه نمایید!
پیش فروش سرور مجازی هلند با پورت 10 گیگ
سلام
کیفت دانلود پورت به چه صورت هست و تا چه مقدار دانلود میده
اگه اسکرین شات دارید برای کیفیت پورت بگذارید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
html5fa
سلام
کیفت دانلود پورت به چه صورت هست و تا چه مقدار دانلود میده
اگه اسکرین شات دارید برای کیفیت پورت بگذارید
با تشکر
ادامه لینک داده شده رو بخونید همه موارد توضیح داده شده
دوستانی که از ovh سرور پورت 10 گیگ دارند خواهشن افر بدند
با تشکر
من دقیقا نفهمیدم! شما میخواین مثلا از یک سرور دانلود کنید که پورتش 1 گیگ هست (که مسلما هیچ وقع همه ی 1 گیگ در اختیار شما به هیچ عنوان نخواهد بود!) و سرعتتون 300 مگابایت باشه!؟
تازه این موارد به کنرا ، برای استفاده از پورت بالای 4 گیگابیت اصولا نیاز به هارد های اس اس دی به صورت Raid 0 هست که Read/Write Speed بالا باشه و بتونید استفاده کنید از همه ی پورت!
در کل ، قیمیت که مد نظرتون هست چقدر هست!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
من دقیقا نفهمیدم! شما میخواین مثلا از یک سرور دانلود کنید که پورتش 1 گیگ هست (که مسلما هیچ وقع همه ی 1 گیگ در اختیار شما به هیچ عنوان نخواهد بود!) و سرعتتون 300 مگابایت باشه!؟
تازه این موارد به کنرا ، برای استفاده از پورت بالای 4 گیگابیت اصولا نیاز به هارد های اس اس دی به صورت Raid 0 هست که Read/Write Speed بالا باشه و بتونید استفاده کنید از همه ی پورت!
در کل ، قیمیت که مد نظرتون هست چقدر هست!؟
سلام
عزیز سرور های ovh کیفیت پورت 10 گیگ شون 230 تا 300 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود میدند
منم درخواستم پورت 10 گیگ هست نه 1 گیگ اگه دارید افر بدید
اگه هم ندارید خواهشن اسپم نزنید
منظورم شما نبودا کلی گفتم
با تشکر
بحث داشتن و یا نداشتن نیست، بحث اینه که شما روشن شی، تا یکی یه پست میزنه میگی اسپم ندین! دوست عزیز مثلا شما سرور مقصدتون پورتش 1 گیگابیت باشه شما چطوری و با چه منطقی میخوای از این vps که دنبالش میگردی با سرعت مثلا 300 مگابایت بر ثانیه روش آپلود کنی؟ و یا با سرعت 300 مگابایت بر ثانیه از اینترنت و سایتها فایل دانلود کنی؟ اکثر سرورها که میخوای هی دانلود کنی ازشون پورتشون 100 مگابیت هست و اگرم 1 گیگابیت باشه مسلما کانکشنشون لیمیت هست که مثلا بیشتر از 10 مگابایت در ثانیه نتونی دانلود کنی. حالا باز بگو اسپم ندین!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
بحث داشتن و یا نداشتن نیست، بحث اینه که شما روشن شی، تا یکی یه پست میزنه میگی اسپم ندین! دوست عزیز مثلا شما سرور مقصدتون پورتش 1 گیگابیت باشه شما چطوری و با چه منطقی میخوای از این vps که دنبالش میگردی با سرعت مثلا 300 مگابایت بر ثانیه روش آپلود کنی؟ و یا با سرعت 300 مگابایت بر ثانیه از اینترنت و سایتها فایل دانلود کنی؟ اکثر سرورها که میخوای هی دانلود کنی ازشون پورتشون 100 مگابیت هست و اگرم 1 گیگابیت باشه مسلما کانکشنشون لیمیت هست که مثلا بیشتر از 10 مگابایت در ثانیه نتونی دانلود کنی. حالا باز بگو اسپم ندین!!!
داداش من از سرور های خارجی دانلود میکنم و کیفیت پورت اونام خوبه و سرعت 230 تا 300 مگابایت رو بهم میده
بعد برا اپلود دیگه مشکلی نیست کمتر هم بده فقط دانلود واسم مهمه شرمنده اگه هم بد حرف زدم دوستان
حالا اگه کسی داره افر بده
با سلام
اگه عجله ندارين ما حدود 2 هقته ديگه يه سرور ار Red Station به ما تحويل ميدن ميتونيم با پورت 10 گيگ به شما بديم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
با سلام
اگه عجله ندارين ما حدود 2 هقته ديگه يه سرور ار Red Station به ما تحويل ميدن ميتونيم با پورت 10 گيگ به شما بديم
سلام
چشم منتظر میمونیم