من از پارس انلاین 256 دارم ماهانه 7000 تومن میدم سرویس 1 ساله گرفتم یه مودم هدیه دادن بهم الان 165 روزه استفاده میکنم 1 روز قطع بود سرعت دانلود هم 180 کیلوبایت در ثانیه دارم واقعا ازشون راضی هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از پارس انلاین 256 دارم ماهانه 7000 تومن میدم سرویس 1 ساله گرفتم یه مودم هدیه دادن بهم الان 165 روزه استفاده میکنم 1 روز قطع بود سرعت دانلود هم 180 کیلوبایت در ثانیه دارم واقعا ازشون راضی هستم
روش انتخاب مخابرات برتر: هر کی بیشتر پول از مردم بگیره :دی
کیفیت ، رضایت مشترکین و... همه ـش پشم
خیلی جالب هست بدونید که مخابرات بعضی از استان ها در حال ورشکستگی هستند! نمونه اش مخابرات مازندران! دخل و خرج نمیخونه!4000 کارمند دارند ولی در آمد کلی یکسالشون از adsl فقط یک میلیارد تومن هست و تلفن ثابت هم درامدی واسشون نداره در حالی که 4000 کارمندشون رو اگر بخوان نفری 500 هزارتومان حقوق بدند که خیلی بیشتر از این حرف هاست باید ماهی 2میلیارد تومن فقط حقوق بدند باقی ماجرا بماند. مجبورند برای اینکه سرپا بمونند کارهایی شگفت انگیز کنند
مثل آبونمان یک خط تلفن ثابت در صورتی که هیچ استفاده ای نشه 2200 الی 2800 تومان در هر دوره برای ما آب میخوره ؟! یعنی تلفن بخری هیچ استفاده نکنی باید 2200 الی 2800 تومان بدی! جالبتر اینجاست در صورت عدم پرداخت در سری آینده مبلغ آبونمان با محاسبه مالیات خواهد بود! به هر حال باید حقوق و پاداش میلیونی کارمندها و پرداخت ماموریت های الکی بی مورد کارمندهاشون رو در بیارند!
سلام
دوستان چرا از سرویس های بی سیم (مثل وایمکس ) استفاده نمیکنین؟ دیگه به خط تلفن وصل نیست مودم رو هم هر جا که خواستین میتونین ببرین سرعتش هم دقیقا" همون چیزیه که میگیری ، من یکساله دارم 512 راضیم ازش .
وقتی شما این وضعیت را داری که وی بوشهر هستی بگیر ما که توی گناوه هستیم چه وضعیتی داریم
خدا شاهده سرعت در حد صفر از روز یکم فروردین تا الان هم نزدیک به 17 روز به نا به دلایل نامعلوم اینترنت نداشتم
والا من شنیده بودم مراکز استانها تحت پوشش وایمکس ایرانسل هستند (حتی بعضی شهر های اطراف ) ولی الان که نگاه کردم دیدم خق با شماست این لینک مناطق تحت پوشش وایمکس ایرانسل
پوشش مناطق
ولی مبین نت رو نگاه کنین شاید داشته باشه
سلام
در مورد وایمکس که ایرانسل نیست اینجا . مبین نت هست که مناظق محدودی رو می گیره و بوشهر چون دو قسمت هست که بهش میگن "شهر" و "بهمنی" . شهر رو کامل تحت پوشش داره اما بهمنی رو متاسفانه سیگنال زیاد جالبی نمیده !