پاسخ : اررور csf و iptables """فوری""" (به کسی که در حل مشکل منو رهنمایی کنه یک شارژ هدیه میدم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
اطلاعات سرور را برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم.
سلام
در پیام خصوصی ارسال شد
ممنون از شما
پاسخ : اررور csf و iptables """فوری""" (به کسی که در حل مشکل منو رهنمایی کنه یک شارژ هدیه میدم)
نیازی به بررسی نیست
روی آپاچی - بوت نت و ddos بسیار کار سازمیباشد
باید لایت اسپید نصب شود و همین بس
در خدمت گذاری آماده هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
نیازی به بررسی نیست
حالا فقط d-dos که مد نظر نیست
امنیت سرور هم مورد نظر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
www.denaserver.com
حالا فقط d-dos که مد نظر نیست
امنیت سرور هم مورد نظر هست
دوست گرامی امنیت سرور ربطی به iptable به اون خصوص که مد نظر شما ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
نیازی به بررسی نیست
نیاز به بررسی هست
iptable تنها قدرتمند ترین و برترین سیستم امنیتی لینوکس دچار مشکل شده.باید بررسی و مشکل ان برطرف شود
نه نیازی به لایت اسپید هست نه این راهنمایی های اماتوری شما
مطمینا اگر سرور های زیر دست شما دچار مشکل شود اولین کاری که میکنید سرور را ریست میکنید چون آگاهی به رفع مشکل ندارید صورت مساله را حذف میکنید
برای شما متاسف هستم که این گونه راهنمایی میکنید : چشم من از شب گذشته درد میکند چکار کنم؟ راه حل شما: دندان من هم درد میکرد ، کشیدم خوب شد
سرویس iptable و csf بر روی سرور به درستی فعال شد و میتوانند کار کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
به csf چطور ؟
آیا امنیت به این مورد هم مربوط نمیشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
نیاز دارد
csf apf و ... همه به عنوان ماژول بر روی iptable هستند.
صحبت شما نشان میدهد که در زمینه سروی سهای لینوکسی اطلاعاتی ندارید و در حد یک واحد فروش اطلاعات عمومی دارید
اگر سرور ایشون کانفیگ شد و امنیت با iptable بالا رفت ایا اجازه هست چندین بوت نت DDOS روی سرورشون بندازیم ببنیم مدیریت iptable که شما ربط مستقیم میدهید به CSF آیا به درد میخورد ؟ پورت 80 رو شما ربط مستقیم دادید به iptable و من گفتم وب سرور آپاچی دچار بالارفتن لود سرور می شود زمانی که حمله ای صورت بگیرد
بهتر است از آموزش بنده استفاده کنید
آموزش نصب اسکریپت DDos Deflate | اموزش امنیت و روش های مقابله با هک
و صدرصد تغییرات در وب سرور خود را اعمال کنید به لایت اسپید