بنده با تستس در خدمتم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، سرورهای ما به صورتی تنظیم شده است تا همگان بتوانند هر نوع سیستمی استفاده نمایند !
جهت تست می توانیم به شما 3 روز تست رایگان دهیم تا همه چیز را خوب خوب تست کنید و بعد خرید خود را انجام دهید .
پلن های ما امکان پرداخت به صورت ماهیانه ، سه ماهه ، شش ماهه و سالیانه را نیز دارست !
جهت مشاهده پلن ها اینجا کلیک کنید : http://support.novinserver.com/cart.php?gid=10
سلام
----
پايگاه وب ايران اماده سرويس دهي به شما ميباشد..
500 مگ با پهناي 12 گيگ ساليانه 40000 تومان...
اگه بخوام دقیق تر بگم سرور با این مشخصات برای اجرای بهتر سایت نیازه ( رو سروی اینچنینی داره کار می کنه بدون مشکل ٫ اما چون محدودیت های زیادی گذاشته بودن٫ از اون شرکت فقط 250 mb گرفته بودم - با هاست های دیگری که دارم با مشکل بر خوردم :
PHP : 5.2.9
وب سرور: Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_jk/1.2.25
پوشه پایه باز: هیچ
آپلود فایلها: روشن
Magic Quotes: روشن
Register Globals: روشن
خارج از بافرینگ: خاموش
توابع غیرفعال هستند: هیچ
اون هاست هایی که با سایت مشکل داشتند فرق اساسی شون :
PHP : 5.2.10
توابع غیرفعال هستند: system,passthru,exec,popen,proc_close,proc_get_st atus,proc_nice,proc_open,proc_terminate,shell_exec ,highlight_file,escapeshellcmd,define_syslog_varia bles,posix_uname,posix_getpwuid,apache_child_termi nate,posix_kill,posix_mkfifo,posix_setpgid,posix_s etsid,posix_setuid,posix_uname,ftp_ exec,ftp_connect,ftp_login,ftp_get,ftp_put,ftp_nb_ fput,ftp_raw,ftp_rawlist,ini_alter,ini_restore,inj ect_code,define_syslog_variables,ap ache_setenv,mysql_pconnect,eval,phpAds_XmlRpc,phpA ds_remoteInfo,phpAds_xmlrpcEncode,phpAds_xmlrpcDec ode,xmlrpc_entity_decode,fp,fput
ممنون از شما
سلام خدمت دوستان ...
من با ariawebhost.com به توافق رسیدم ..
با تشکر از پشتیبانی قوی و پر حوصله شون ؛
به امید موفقیت تموم دوستان
ما هم در خدمتیم.
1 گیگ 12 هزار تومان
در خدمتتون هستيم .
3 روز تست رايگان.
هاست پرداز - ميزباني وب لينوكس - نمايندگي وب لينوكس نامحدود - ثبت دامنه
1 گيگ فضا 20 گيگ پهناي باند 15000 تومان
فکر نمیکنید به توافق رسیدند؟
دیگه چرا افر میدید؟
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
فکر نمیکنید به توافق رسیدند؟
دیگه چرا افر میدید؟
سلام من ميتونم هاست وارز 600Mb با 9Gb BW ماهيانه 3000 تومان و ساليانه 30000 تومان بهتون بدم اكانت تست رو هم ميتونم 2 يا 3 روز بهتون بدم! ;)
سرور هم توي هلند هست!
اگه خوhستي] يا از سايت باهام تماس بگيرين يا با ياهو ايدي h5qp كه مال خودمه تماس بگيرين!
www.sabadata.com