سلام
در خدمتیم.
sultanmhn@yahoo.com
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در خدمتیم.
sultanmhn@yahoo.com
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب
دقیقا این یک قالب انگلیسی هست که ایشون اومدن فقط واژه ها و جملات رو به فارسی تبدیل کردند !
اگر میخواهید کار کنید ابتدا تم رو فارسی کنید ، راست چین کنید و روش کار کنید بعد به اطلاع عموم برسونید این کارو همه بلدن انجام بدم . قصد بدی نداشتم فقط خواستم بهتون راهی پیشنهاد کرده باشم که بتونید بهتر کار کنید .
موفق باشید !
واسه اینکه این قالب یک شبه روش کار شده سئو کاری هم شده جکوئری روش اشکال داشت تنها کد نیست پس فارسی سازی راحته اگه اینجوریه چرا قسمت ادمین whncs کامل فارسی سازی نشده و در دسترس کاربرا قرار نگرفته من تازه تو این انجمن فعالیت میکنم اگه خواستین با کارهام آشنایی داشته باشین پیام خصوصی بزنید
برادرم واسه اینکه کار خودتون رو بالا بگیرین و با دادن پست تعنه ای که به هدفتون برسین پست منو ضایع نکنید من دمویی گذاشتم که یه روز روش کار شده راستچین هم شده راستچین اچ تی ام ال کاری نداری لازمه آر تی ال رو ال آر تی کنید
من کاری واسه اینکه شما واسه کسی طراحی کنید یا نکنسید ندارم
فعلا که من ادعایی نکردم جواب دوستی رو دادم که پست بدی داده بود واسلام
شماهم موفق باشید
خب میخواستین چکارها انجام بدم؟
اگه نگاه کنید فعلا پرچمشو هم عوض نکردم قالب رو گذاشتم که دوستان لازم داشتن بهشون خدمتی کنم
اگه به لینک http://www.webhostingtalk.ir/f176/48055/ نگاهی بندازین میفهمین که من واسه گرفتم پول و ...حریصم
دوست من من کار بدی نکردم که ضایع بشم خطایی هم مرتکب نشدم شما هم برادر من
اگه دوست دارین کار حرفه ای انجام بدم و تو پست دمو بزارم چشم قالبی مینویسم که کلا کار خودم باشه
فقط پست میذارید پستی بذارید که توش باعث بداحترامی ناراحتی کسی نشه شاید شما قصدی واسه ناراحت کردن بنده نداشتید ولی حال بنده فعلا تو سفرتفریحی هست زود ناراحت میشم
به هرحال معذرت میخوام
ممنونم
اشتباه شد دادا فرمودم که کلا بدحالم نمیدونم شما قصد چی دارین ولی من حالشو ندارم