قبلا به همچین مشکلی خوردم، منتظر باشید تا دامنه کنسل شود و هزینه رو براتون عودت بدند !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلا به همچین مشکلی خوردم، منتظر باشید تا دامنه کنسل شود و هزینه رو براتون عودت بدند !!!
ما هم یک مدت یک دامنه در همین موارد بود رفتیم ثبت کنیم نامه می خواست پیگیری کردیم نشد و بعد مدتی رفتیم دیدم این دامنه را کلا ممنوع کردند برای ثبت !
همونطور که دوستان فرمودند این دامین چون مذهبی هست باید مجوز داشته باشید که فکر کنم یادشون رفته ممنوع کنند
چون اگر اهمیت کمتری داشت از شما مدارک می خواستندوتعهد تا ثبت بشه اما مجوز وزارت ارشاد فکر کنم فرستادن دنبال ..
هست.
اینطوریشو ندیده بودم
ولی برای دامنه ی thevampirediaries.ir بهم پیام دادن که شاید این برخلاف قانون ایران و از این مسائل باشه باید یک تعهد کتبی + کپی کارت ملی و امضا بفرستید . منم فرستادم و ثبت شد !
سلام.. نیک به بعضی از کلمات و حروف حساسه.. چون اسم دامین انتخابی شما روی این لیست بوده این ایمیل اومده..
و همین باعث کم توجهی به دامنه ir میشه ! :105:
سلام
هفته پيش يه دامنه ثبت كردم كه تعهد نامه و اسكن كارت ملي داديم و ديروز يه دامنه ديگه خواستم ثبت كنم كه همين پيام مجوز از وزارت ارشاد رو دادن
جالب اينكه من حتي برا يكي از دامنه ها به وزارت ارشاد هم مراجعه كردم و با وجود اينكه يكي از آشنايان اونجا كارمند بود و همراه ما اومد تا واسطه بشه برا تسريع كار ، ولي مسئولش گفت اين دامنه ها فقط به سازمان هاي دولتي و يا نهاد ها و يا موسسات رسمي كه زير نظر وزارت خونه هستن داده ميشه و به افراد حقيقي داده نميشه
كلا پيام دادن كه بريد مجوز از وزارت ارشاد بياريد يعني بطور كل بيخيال اون دامنه بشيد و نميتونيد بگيريد !
يا علي
منم همین مشکل رو داشتم
با دامنه ی خدم
ثبت دامنه ی مذهبی نیاز به مجوز وزارت ارشاد داره
نمیدونم کجا خوندم تو ایرنیک بود تو ساماندهی بود
خلاصه اگه دامنه ماهیت مذهبی داشته باشه این مجوز رو میخوان
همچنین دامنه های مربوط به مسائل ج نسی و ... نیاز به مجوز کتبی داره . مثلا من دامنه xxy رو خواستم ثبت کنم همین مدارک رو خواستن !