پاسخ : درخواست رسیلری vps
سلام
از کشورهای کانادا فرانسه آلمان و سوییس می تونیم به شما سرویس بدیم (انگلیس و هلند هم اضافه خواهد شد)
روی قیمت های درج شده در سایت ۱۵ درصد تخفیف به شما می دیم
کنترل پنل کامل مدیریتی به شما داده می شه که حتی بتونید سیستم عامل سرور رو عوض کنید و عملا بتونید به راحتی مشتری خودتون رو پشتیبانی کنید بدون اینکه نیازی به ما باشه
این کنترل پنل به گونه ای هست که تمام سرورهای شما در نقاط مختلف دنیا رو در کنار هم برای مدیریت به وسیله شما آماده می کنه.
برای اطلاع از کیفیت سرویس های ما و نظر مشتریان ما تاپیک فروشمون رو مطالعه بفرمایید:
www.webhostingtalk.ir/f15/43886/
با سلام
در خدمتم
میزان بودجه یا کانفیگی که مد نظرتون هست را اعلام کنید
از آلمان در خدمتیم
قیمت های استاندارد + تحویل فوری
15 تا 20 درصد تخفیف در هر سرویس
www.NikServer.Com
سلام
از آلمان هتزنر در خدمتیم
پیشنهادات دوستانو خوندم
ممنون
حالا یک سوال دیگه
بنظرتون تخصصی فقط vps کار کنم
و یا هاست و دومین هم کار کنم؟
بسته به کارتون داره و مشتری هایی که میگیرین شما فرمودین 10 مشتری وی پی اس دارید خوب اگر احساس میکنید از عهده پشتیبانی بر میایید چرا که نه
راستی از آلمان خواستید در خدمتم تخفیف خوبی میدم خدمتتون با یاهو من در تماس باشید
سیستم هاستینگ سود دهی بالایی داره ولی به شرط اینکه مشتری هاشو داشته باشی
برای رسیلری وی پی اس در خدمتیم
با دو لوکشن
id yahoo : vpsvps55
برای اینکه راجعب شرایط صحبت کنیم بیایید یاهو
برا اينكه يكي بتونه 10 vps ارايه بده ، چه مشخصاتي براي سرور اختصاصي پيشنهاد مي كنيد.
5 تا رم يك گيگ
5 تا هم 512 يا 384
قيمت ها رو هم بگيد.
ممنون
دوستان ممنونماگه بخوام خودم یه سرور بگیرم و همه کاراشوو از اول ok کنم چی؟یک تاپیک دیدم که یکی بچه ها سرور اختصاصی ماهی 15000تومن البته ماه اول میدادو از ماه دوم 89 دلاربنظزتون این برام به صرفه نیست؟با تشکر از همه دوستانیکه منو راهنمایی کردنددر ضمن برا سایتم که میخوام راه بندازم دنبال یه قالب قشنگمتو این زمینه هم اگه کمکم کنید ممنون می شم