پاسخ : هاست offshore با قیمت مناسب
offshore به این معنی نیست که در منطقه ای که خارج از قوانین سرزمینی هست هر کاری بتوان انجام داد ، بلکه offshore منطقه ای است که یک سری از محدودیت های قانونی مانند مالیات ها و عوارض گمرکی در آن یا وجود ندارد و یا بسیار کمتر از مناطق داخلی کشور هست و همچنین شرکت های مستقر در آن جا می توانند برخی از قوانین مانند کپی رایت را تا جایی که شکایت رسمی نشود نادیده بگیرند ولی کسی نمی تواند بعدا بیاید و شکایت کند که مثلا فلان دیتاسنتر موجود در مناطق offshore قوانین کپی رایت را نقض کرده است و ادعای غرامت نسبت به گذشته را کند ، بلکه تنها می تواند در مورد خاصی جلوی نقض قانون کپی رایت مربوط به خودش را با ارائه ادله مدارک قانونی در آن زمان بگیرید .
پس منظور از این واژه یعنی وارز؟
درصد وارز بودن بودن بستگی به تبعیت اون کشور و یا دیتاسنتر از قوانین کپی رایت داره !
سلام
پايگاه وب ايران اماده سرويس دهي به شما ميباشد
با ما تماس بگيريد...
:57:
زیر دیپلم می گفت شاید می فهمیدیم =))
به هر حال بنده می توانم با هاستینگ واریز ( 80% ) شما را میزبانی کنم !
در صورت مایل بودن می توانید از لینک های موجود در امضا استفاده کنید !
سوالی بود در خدمتم !
من تا حد بالایی تضمین میکنم!
مطمئننا" کسیهم بخواد شکایت کنه و دیتاسنتر بخواد شدیدا" گیر بده!
نمیگذاریم حتی 1 کیلوبایت از اطلاعات شما هم پاک بشه!
ترنسفر به یک سرور دیگه، اعطای بک آپ!
در کل در صورت نیاز مقدار هاست و امکانات رو بفرمایید تا قیمت را بدهم!
(سایت ما نسخه جدیدش هنوزتکمیل نشده، پلان ها قرار نگرفته است)
موفق باشید
البته که شما دوستان درست میگید
تا جایی که من اطلاع دارم به هاستی که بشه روش اسکریپت های نال شده نصب کرد و کپی رایت رو نادیده گرفت offshore گفته میشه
دوستان از چه دیتاسنتر هایی سرور دارن؟
البته که شما دوستان درست میگید
تا جایی که من اطلاع دارم به هاستی که بشه روش اسکریپت های نال شده نصب کرد و کپی رایت رو نادیده گرفت offshore گفته میشه
دوستان از چه دیتاسنتر هایی سرور دارن؟
CAro.net
Worldstream.nl
giga-hosting.biz
جناب is24.ir توضیحات مناسبی دادن. offshore در واقع یک پله پایینتر از warez هست. در وارز کسی نمیتونه شکایت کنه چون دیتاسنتر از قوانین تجارت جهانی شاید تبعیت نکنه و در نتیجه شما هم مشکلی براتون پیش نمیاد. اما در offshore اگر شکایتی از شما بشه شرکت اراده دهنده شما رو تحت حمایت خودش قرار میده ولی به شکایت هم تاجایی که به قوانین نسبت به ارائه خدمات مربوط بشه رسیدگی میکنه (ولی تعهداتی هم داره مثلا ابتدای خرید به شما این اطمینان رو میده که با بعضی قوانین ایالات متحده همخوانی نخواهد داشت)
یک مثال خیلی خوب. امریکا تصمیم میگیره که سایت های ایرانی رو بلوکه کنه.بنابراین سایتهایی که در دیتاسنترهای امریکا وجود دارند همگی بسته میشن ولی کشورهایی مثل کانادا یا هلند حتی اگر امریکا درخواست رو هم ازشون بکنه چون دلیل سیاسیه و فقط مختص usa پس اونها این کار رو انجام نمیدن. اما متاسفانه در بخش فارسی این کلمه بد ترجمه شده و بیشتر کاربران اون رو در مفهوم warez استفاده میکنن که البته اینطور نیست
کلا دیتاسنترهای غیر امریکایی و انگلیسی برای ما ایرانیا offshore هست و بهتره از اونها استفاده کنیم (مثلا altushost)