دوست عزیز یکی از دلایل این حرفتون رو بفرمایید بنده و تمامی دوستان سوییچ کنیم انشالله به نسخه ی نال شده
اما در صورتی که دلیلی ندارید برای گفته ی خودتون حرف شما کاملا احمقانه بود ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه نال شدش بهتره ، که قطعا این طور نیست
ولی من فکر می کنم حملات پشت سر هم دلیل به خراب کردن این وب سایت باشه ، چون واقعا بزرگ شده و احتمال اینکه رقبا بخوان سرشونو زیر آب کنن زیاده
والله دیروز به ذهن منم رسید که نال شده بهتره !
فکر کنید برام تیکت میاد ، می خوام به مشتری هام جواب بدم ، نمی تونم وارد کنترل پنلم بشم و بهشون جواب بدم و می گه لایسنس نداره!
نمی تونست به سرورشون وصل بشه ، چون هک شده بود !
از طرفی، وقتی هک می شه ، همه چیزهایی از ما که دست اونها بود ، الان دست هکره !
جدای از اطلاعات شخصی و کارت اعتباری و مسائل مالی، یوزر و پسورد هایی که برای پشتیبانی میفرستادیم تا وقتی به مشکلی می خوریم راهنمایی کنند و ...
این ایمیل برای ما هم اومد ، انشاالله دیگه موردی پیش نیاد
الان ما هم همین مشکل را داریم میگه که لاینسس نا معتبره الان در حدود 12 ساعته هیچ دسترسی به whmcs نداریم :-?
چیزی که در میل اومده تنها سرور بیلینگ انها با مشکل مواجه شده و مشکلی از سمت های دیگر نیستی میل هم تنها برای اطلاع رسانی است
موفق باشید
سلام
دیفیسش رو دیدم دیروز دوست من
دوما ایمیلش رو همین جا دوستمون نوشته ٰ همین ایمیلشون بود که می گه سرور به خاطر مشکل امنیتی سرور یا اسکریپت هک نشده ، قربانی مهندسی اجتماعی شدیم !
حتما می خوان بگن پسورد سی پنلشونو دادن یکی براشون whmcs نال شده نصب و تنظیم کنه طرف نامردی کرده زده سایت و ترکونده !!!
واقعا نمی فهمم مسئولین همچین سایتی چطور فریب خوردن!؟!!
عنوان ایملی هم که ارسال کردن این هست امدم تاپیک بزنم دیدم دوستان تاپیکزدن
نقل قول:
Urgent Security Alert - Please Do Not Ignore
مشکل آنچنانی نیستش به زودی این مشکل از طرف خود whmcs حل میشه...