پاسخ : به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !
یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟
دوست عزیز میشه یک مدرک معتبری ارائه کنید
که ساپورت نداره ؟
ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟
رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه
رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست
سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!
کی گفته فرق نداره؟
من ۲ بار از کیمسوفی گرفتم یعنی بزرگترین اشتباهم بود!
تو سایت خودش نوشته کیمسوفی چیه:
نقل قول:
Le concept Kimsufi
Kimsufi est un serveur tout simplement suffisant pour la plupart de vos besoins sur le net.
Pour vous garantir le meilleur prix sans compromis sur la qualité, nous avons retiré tout ce qui coûte cher et ne sert à rien, et nous avons retenu tout ce qui est nécessaire, de la meilleure qualité, et le plus à la pointe de la technologie.
Idéal pour vous lancer dans le web, la gamme kimsufi ne néglige pas pour autant vos envies et vous permet de profiter de nombreux services grâce au large choix de systèmes d'exploitations proposés.
سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه
رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!
بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
کی گفته فرق نداره؟
سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!
اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
کی گفته فرق نداره؟
کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود