سلام.. تو ايران مشكلي پيش نمياد.. وقتي كپي رايت رعايت نميشه.. نصف سايت هاي ايران ريپ شدن..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.. تو ايران مشكلي پيش نمياد.. وقتي كپي رايت رعايت نميشه.. نصف سايت هاي ايران ريپ شدن..
اصلا بحث یه چیز دیگه بود ولی کلی بگم من راضیم چون هزینه اسکریپت خیلی بیشتر از اینا برام در میاد سوالام را کردم اسکریپت تنها نزدیک به 4 تومن پولشه ولی به این قیمت دارن میسازن
البته قرار داد بستم سرم کلاه نره ! :)
به هر حال ممنون از راهنمایی (حالا برنامه نویس سراغ دارید ! اگه اره پی ام بدید لطفا تاپیک داره به نا کجا اباد میره !)
به نام تنها برنامه نویس عالم
سلام
درمورد کپی رایت داخلی خدا رو شکر پلیس فتا خوب وارد شده ان شاء الله وضعیت تغییر می کنه
اما در مورد پروژه ای که گفته بوید 3 تومن خرج کردید پروژه چی هست حالا؟
البته باید بگم قالب های قیمت بالا همشون گرون فروشی نیست .
تکنولوژی قالب و کدنویسی قالب و رعایت استاندارد هاوسئو و بهینه سازی سی اس اس و هماهنگ با نرم افزار (تحت وب) ... خیلی مهمه
پس زود تصمیم نگیرید
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
بله
اخيرا در مورد موارد داراي كپي رايت ايران برخورد قاطع تري ميشه و امكان پيگيري قانوني هم از طريق مراجع قضايي و هم فتا هست
داخل ایران : هیچ کاری نمیتونن با شما بکنن. به جرئت میگم هیچ کاری پس از این بابت نگران نباشید
اما فکر کردید که اون دنیایی هم هست؟ خدایی هم هست؟ شما از خیابون هم میخواین رد بشین... شما به زن و بچه ی خودت (که احتمالا در سالهای آینده خواهید داشت) میخواین نون بدین...
آقایون
اینجا صحبت یه چیز دیگست
شما رفتید سراغ یه موضوع دیگه!!
اینجا یکی سوال پرسید که ایا نقض قوانین کپی رایت پیگرد قانونی داره یا نه
شما رفتید سراغ قیمت سایت یک نفر دیگه
آقایون
اصلا فرض کنید قانونی برای کپی رایت وجود نداره
و اصلا پلیس نمیاد دنبالتون آزاد آزادید
خودتون حاضرید وقتی قانون نیست حق بقیه همنوعاتون رو زیر پاتون بذارید و له و لورده کنید؟
اگر واقعا حاضرید، پس از قانون هم نترسید
ولی اگه که حاضر نیستید و به حقوق همنوعاتون احترام قائلید پس بدون این که قانون بیاد سراغتون خودتون رعایت کنید
از این کارای خلاف فرهنگ دست بردارید دیگه
بسه!
به حقوق هم احترام بذارید.
بدرود.
شکایت برای یک قالب؟ به کجا؟ فتا؟ والا یک سایت کلاه برداری میکرد من و 8 نفر دیگر به فتا ایمیل زدیم. 1 ماه بعد جواب آمد با تشکر پیگیری میشود........ همین دیگه الان 5 ماهه داره پیگیری میشه :111:
در مورد آن قالب شما.. ببینید طرف شرکتی و حقوقی هست یا خیر.. اگر بود یعنی بیکاره دنبالش رو بگیره و از این کارا.. مستحب است احتیاط شود... حالا باهاش راه بیاین و یکی دو روزی قالبرو عوض کنید و..
اما اگر حقیقی هست و یک انسان عادی و شخصی هست واجب است ما ...... رو پیوند بزنید... :111: