پاسخ : LeaseWeb و سرور اختصاصی
فقط یه جا دیدم از لیزوب وی پی اس میداد اونم فک کنم از 50 تومن ماهیانه شروع میشد اما خودم دو ماه ازش داشتم واقعا عالی جدا اگر میخوای وی پی اس خفن بدی انتخاب خوبی کردی اتفاقا کار خوبی میکنه بیشتر از 16 تا آی پی نمیده اگر میتونید وی پی اساتونرو تو رنج قیمت بالای 50 تومن بفروشید معتل نکنید بهترین انتخاب و کردید
موفق باشید
مطمئنید همین 16 تا هم می ده !؟
فکر کنم به سرور های خیلی قدیمیش می داد...
فکر می کنم به 5 تا محدود شده باشه !
درسته آی پی 16 تایی نمیده
از نظر کیفیت و سطح سرویس دهی که عالی هستن.
ماکسیموم 16 آیپی میده,به درد مجازی سازی نمیخوره,مگه این که پلن های بالاتون رو روی لیزوب میزبانی کنید.
شاید خود دیتاسنتر نده شاید کسی اونجا کلو داره و ارائه میده
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
ضمنن 16 تارو میده حداقل مطمئنم به کسایی که الان مشتریش هستن میده 16 تارو جدید خرید کنید اطلاع ندارم
فقط حواستون باشه ، قبل از پرداخت حتما در مورد آی پی باهاشون صحبت کنید و بگید که 15 تا آی پی اضافه میخاین (بیشتر از این کلا نمیدن) در غیر این صورت احتمالش هست که بیشتر از 7 آی پی اضافه (مجموعا 8 آی پی) ندن
كساني كه كولو دارند ايپي تا 24 هم امكان ارائه هست.
يكي از همكاران سرور با 24 ايپي هم ارائه ميدند از اين ديتا سنتر!
مرسی دوستان از همکاری ...
من کلا از آلمان میخوام چند تا سرورم رو جا به جا کنم
آشغال ترین دیتا سنتر ها به نظر من تو المان جمع شدن
Giga که الکی و فاکتور تراشی میکنه .... بعدم که میخوای پیگیر پس گرفتن پول بشی و متوجه اشتباه میشی ... میگند باید نامه بدی فکس بزنی و .... از گیگا هاستنگ دات بیز که همون گیگا نسخه المانیش هست خرید داشتم سخت پشیمونم
هتزنر که جدیدا تو کار سوزوندن هارد و بد سکتور هارده ... کیفیت پورت هاش هم داره مزخرف میشه ساپور هم درست نمیده وقتی اتفاق حادی رخ میده ...
OVH هم فکر نمیکنم چیز قوی باشه با چند تا از دوستان مثل نوین سرور که صحبت میکردم اصلا پیشنهاد نمیکرد ...
Leaseweb رو پیشنهاد کرد که گفت خوبه و شما توضیحاتی رو درموردش دادی و Velia.net رو هم معرفی کرد که نمیدونم چطوره ...