دوست من می شه ماژول قبلی رو نصب کنید و توی بخش ماژول های پرداخت اونو غیر فعال کنید ...
می تونید تغییر رو از دیتا بیس هم انجام بدید ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من می شه ماژول قبلی رو نصب کنید و توی بخش ماژول های پرداخت اونو غیر فعال کنید ...
می تونید تغییر رو از دیتا بیس هم انجام بدید ..
دوست عزیز من میخوام از ماژول استفاده کنم.غیر فعال که میکنم اون مشکل برطرف میشه.در واقع میخوام از ماژول استفاده کنم.
دوستان من بعضی قسمت ها مثل وقتی که مشتری سفارش رو میده و میخواد بلافاصله وصل درگاه پرداخت انلاین بشه این ارور رو میده کسی میدونه مشکل چیه
TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: /home/..../domains/......ir/public_html/portal/images/logo.jpg
چندتا قسمت داخل پنل مدیریت هم اینجوری میشه
بعد یه مشکل دیگه هم هستمن امضای تیکتم رو از قسمت مدیریت عوض میکنم اما تویه ایمیلی ک موقع پاسخ دادن برای مشتری ارسال میشهیه متن های دیگه مثل وضعیت تیکت و اینا هستاونا رو باید از کجا تغییر بدم
برای درست شدن خطا لوگو
برو داخل هاستت این قسمت public_html/portal/images/logo.jpg یک لوگو هرچی دوست داری بگذار به این اسم logo.jpg
بعد میری داخل whmcs قسمت تنظیمات اصلی اونجا زده آدرس لوگو آدرس رو میدی این مشکل درگاهت حل میشه
اما برای قسمت بعدی والا یک بار دیگه اساسی پاک کن تو مدیریت:65: اگر نشد باز برو تو تنظمیات اصلی قسمت ایمیل ببین اونجا شاید مشکل حل بشه ( من با این مشکل برنخوردم که بتونم درست جوابتون رو بدم)