پاسخ : نام کارگزار در اینترانت ملی در NIC.ir
نقل قول:
امین جان الآن اگه ما بخوایم یه سرور هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت و وقتی Request از خارج از ایران میاد با اینترنت هندل بشه و اگه از داخل اومد با اینترانت هندل بشه ، این چطوریاست؟ کار کردی این مورد رو؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری در اختیار من بذاری.
اصلا چطوری به یه سرور هم اینترنت وصل کنم هم اینترانت؟ 2 تا Network Adapter ؟ و 2 تا آی پی!؟ آی پی اینترانت که اصلا گیر نمیاد... دیتا سنتر ها ه به اندازه ی انگشتان دست دارن این آی پی ها رو!
برای اینکار شما اصلا نیاز نیست کاری انجام بدی ، چون خود به خود این اتفاق میفته
سایت هایی که روی سرور های ایرانی هستن و فقط یک ای پی هم دارن ، هم از طریق اینترنت (خارج از کشور) و هم از طریق اینترانت قابل دسترسی هستن
یعنی اگر ای پی مخصوص اینترانت هم نداشته باشی باز سایت با اینترانت (بدون اینترنت) باز میشه
یعنی اتوماتیک هر دو باهمن و نمیشه جدا کرد مگر اینکه ای پی مخصوص اینترانت بگیری
`
پاسخ : نام کارگزار در اینترانت ملی در NIC.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
این اینترانت را الان چجوری ارائه می کنن ؟ مثلا میدونم اکثر مدارس را بهش وصل کردن حالا بقیه استفاده کنندهای این اینترانت کیا هستن ؟
کلا هدف اینه که بدونم مخاطب الان کیا هستن ، چقدر جمعیتشان هست ، برنامه اینده برای این شبکه چی هست ؟
اگر ارزش داره برای رخنه در اینترانت :دی استارت بزنم :))
چجوری ارائه میکنن؟ به سختی :دی
چجوری نداره که :d چه از ISP بخوای چه از دیتاسنتر، بت میدن. فقط Money میخوان ازت :d
وقتی اینترانت داشته باشی، فقط با آی پی های داخلی میتونی ازش استفاده کنی. یعنی اگه سایتت رو اینترانت باشه فقط کاربرای ایرانی میتونن از سایتت استفاده کنن.
قیمت اینترانتی که مخابرات میده! نمیدونم چرا حس میکنم چند ماه پیش قیمتا پایینتر بود :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
راستی ممد این کابل برقت پیش من مونده ها ، می خوای بیام بدمت یا نه؟ :دی
کابل برقمو بیار، تا قراردادتو مهر و امضا کنم :d
پرینت رنگی :))
پ.ن: پورت اینترانت، چه به آی پی اینترنت وصل باشه چه به آی پی اینترانت، از پهنای باند اینترانت استفاده میشه. ولی مشکلش اینه که نمیشه پهنای باند رو جدا کرد. وگرنه خیلی راحت میشد سایت ها رو به داخل کشور انتقال داد و هزینه پهنای باند خیلی کمتری پرداخت کرد.
تبیان، پارس آقلاین و افرانت! این 3 تا دکه که اسم خودشونو گذاشتن دیتاسنتر :d نمیتونن این دو پهنای باند رو از هم جدا کنن! حتماً و حتماً باید آی پی اینترانت روی پهنای باندت ست بشه ... // + آی پی اینترانت هم فقط دست مخابراته :-|