مدیر انجمن هستید دلیل نمیشه همه حرف شما درست باشه،استفاده از اطلاعات شخصی کاربران توسط کارمند اخراجی ساماندهی غیر قانونی هست و حق شکایت برای کاربران محفوظ هست،الان این لینکی که دادید چیو ثابت میکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر می کنم دارن شلوغش می کنند که فردا مراسم رو شلوغ کنن... آخه هر چی غیر قانونی باشه یا شبهه توش باشه طرفدارش بیشتره...
احتمالا با این کار ها فردا شاهد افراد زیادی خواهیم بود
حرف مدیر سایت هم درسته : 2 ارگان دولتی مشکل دارند که زور یکی بیشتره
لینکی که دادم میتونید بخونید :)
خیلی هم علاقه داری بدونی جریان کامل چیه :نقل قول:
بسمه تعالی
در پاسخ به ابهام پیش آمده در قالب اطلاعیهای از سوی مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن احترام به صادرکنندگان اطلاعیه، اعلام میگردد برگزاری گردهمایی بزرگ فعالان فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در ساعت ۱۷ مورخ ۲۶ اردیبهشت۹۱ در محل تالار اندیشه حوزه هنری، تعارضی با اهداف مرکز مزبور نداشته، بلکه این مجمع میتواند در آیندهی نزدیک کمکهای ارزشمندی را به آن مرکز محترم و مراکز مشابه در سایر دستگاهها اعطا نماید. ضمنا این مجمع عنداللزوم مجوزهای مراجع ذیصلاح را ارائه خواهد نمود.
در پایان اظهار امیدواری میشود دوستان ولایتمدار ما در مدیریت دستگاههای مختلف کشور، در جهت تحقق فرمایشات رهبر بزرگوار انقلاب مبنی بر حضور پررنگ بخشهای مردمی در صحنههای مختلف بهویژه صحنههای فرهنگی و همچنین حرکت در راستای سیاست راهبردی “حمایت از کار و سرمایهی ایرانی”، همچون گذشته ثابت قدم بوده و اتحاد و همدلی انقلابی خود را حفظ نمایند.
روابط عمومی مجمع فعالان فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی (فرا)
در ضِمن بهتره بدونید آقای صرامی قبلا داخل وزارت ارشاد بودن و یه زمانی قانون گذار اونجا بودن! در ضمن شما حُکم اخراج جناب صرامی رو دیدید؟ :)نقل قول:
مهدی صرامی، مدیرعامل این مجمع در گفتوگو با خبرنگار «وبلاگ نیوز» گفته بود که در نخستین همایش عمومی این مجمع که در روز سه شنبه ۲۶اردیبهشت برگزار میشود به تمامی سئوالهای مطرح شده پاسخهای قانع کننده خواهد داد.
مُدیر انجمن هستم که هستم فشاری به شُما وارد کردم؟ :))
مدیر عامل کدام مجموعه؟:)) مدیر عامل چه وقتی معنی پیدا میکنه؟شما از سایت غیر معتبر لینک میدید،هیچ علاقه ای به دونستن جریان ندارم چون میدونم چه خبره
ارش ببین بیا خودت حساب کُن 2 تا ارگان دولتی هستن یکی وزارت ارشاد دیگری هم سازمان فَرا
وزارت ارشاد که کارش مُشخصه ولی جایی مثل فرا تمام دستوراتش از شورای عالی مجازی میاد بیرون! اعضای شورای عالی مجازی هم فکر کنم بعضی هاشون رو بشناسید مثل مقام معظم رهبری مُهندس ضرغامی و....
این رو بدون اگر مشکلی بود تا الان جلوی این کار گرفته میشد! بعد از همایش فردا هم این رو بدون وزارت ارشاد خبر میزنه که توی حرف هاش اشتباه کرده!