یه سوال الان مجبور شدیم دوباره یه هاشت بخریم خود راهنمای آنلاین گفت مولتی دامین و هاست بخریم این یعنی چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال الان مجبور شدیم دوباره یه هاشت بخریم خود راهنمای آنلاین گفت مولتی دامین و هاست بخریم این یعنی چی؟
مولتی دامین یعنی چند دامین حالا منظورش چی بود خدا داند :d
شاید منظورش این بود که سابدامین به هاست وصل بشه
سوتی دادم :d درک کنید گند خور به کار 27 پوند ضرر کردیم تو این اوضاع .
آقا ما دوباره یه هاست خریدیم ولی تو عکس زیر نگه کنید
فایل پیوست 5918
هیچی نیست اما تو عکس زیر
فایل پیوست 5919
همچی هست.
:((
:((
الان 2 تا هاست خریدی هر دو تا میل نداشت؟ :d
از 2 جای مختلف؟
یدونه اول گرفته بودیم که دوست گل ما توشرکت اون رو به میل سرور تغییر داد ما مجبور شدیم دوباره یه هاست دیگه بخریم حالا هاستی که خریدیم تو پنل مدیریتی که میریم این حالت هست که تو عکس زیر مشخصه:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...5244907420-jpg
خوب ما یه هاست دیگه از یه شرکت دیگه{ریسلر} هم داریم که وارد پنل اون که میشم قسمت ایمیل اون این شکلیه :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...6915020467-jpg
حالا من موندم چه جوری ایمیل هارو تنظیم کنم تا فروراد بشه؟! برنامه باید نصب کنم؟ چه جوری؟ پول باید بدم واسه نصبش؟
نه باید به صورت پیشفرض میل فعال باشه حتی اگه اکانت ایمیل شما رو هم 0 قرار بدن هیچ ایمیلی نتونین ایجاد کنین اون کادر ایمیل باید باشه
شما خودتون ریسلر دارین چرا از پنل خودتون برای خودتون هاست ایجاد نمیکنین؟ اگر فقط میخواین ایمیل فوروارد کنین
برادر عزیز که لطف داری و راهنمای میکنی. من هم تعجب کردم واسه همین عکس گذاشتم که شما هم ببینید.نقل قول:
نه باید به صورت پیشفرض میل فعال باشه حتی اگه اکانت ایمیل شما رو هم 0 قرار بدن هیچ ایمیلی نتونین ایجاد کنین اون کادر ایمیل باید باشه
ما الان یه میل سرور جدا هم خریدیم اما موندم چرا تو پنلی که به ما دادن تقریبا هیچ نرم افزاری نیست در حالی که تو مشخصات خریداری شده ما هیچ محدودیتی نداریم.نقل قول:
شما خودتون ریسلر دارین چرا از پنل خودتون برای خودتون هاست ایجاد نمیکنین؟ اگر فقط میخواین ایمیل فوروارد کنین
نه دوست عزیز احتیاج به نصب هیچ چیزی نیست
شما باید با پشتیبانی هاستینگ خودتون تماس بگیرین
من دارم با resellerclub قسمت پشتیبانی صحبت میکنم میگه ما هیچی بلد نیستیم:-o :-o آخه من چی بگم خدا اینا کین دیگه.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من الان یه Multi Domain Windows Hosti... هم خریداری کردم تو اون یه قسمت نصب داره اما نمیدونم چرا تو cpanel نداره؟
درمورده نحوه تنضیمات Multi Domain Windows Hosti... کسی چیزی داره راهنمایم کنه؟