پاسخ : خرید vps و چند تا درخواست سوال و ..... ( ترجیحا فوری )
خوب از کنترل پنل های رایگان که در لینوکس کاربرد دارند استفاده کنید که هزینه هم نخواهی بدی
مثل Kloxo or LXAdmin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
خب دیگه مشکل از همینجاست که من نمیخوام لایسنس بگیرم چون نمی ارزه برای چند روز بخوام هر ماه پول لایسنس cpanel بدم
من فقط نهایت یک هفته ی اول رو نیاز به cpanel دارم
دوست عزیز sheitonakshirazi گفتم که ایرادی نداره :x
از سروراستارت عزیز و majam هم ممنون فعلا دارم مشکلات شوعو رفع میکنم و برای خرید بعد از تموم شدن سوالام اقدام میکنم
ممنون
دوست عزیز بعد از اتمام 45 روز،میتونید همچنان با وی پی اس کار کنید و اگر احتیاجی به Cpanel نداشته باشید،نیاز به خرید لایسنس نمیباشد
موفق باشید
نقل قول:
خوب از کنترل پنل های رایگان که در لینوکس کاربرد دارند استفاده کنید که هزینه هم نخواهی بدی
مثل Kloxo or LXAdmin
آخه cpanel خیلی راحت تره و خیلی پیشرفته تر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
آخه cpanel خیلی راحت تره و خیلی پیشرفته تر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafabia2taraneh
دوست عزیز بعد از اتمام 45 روز،میتونید همچنان با وی پی اس کار کنید و اگر احتیاجی به Cpanel نداشته باشید،نیاز به خرید لایسنس نمیباشد
موفق باشید
یعنی من اگه cpanel نصب کنم و برای 2 هفته ازش استفاده کنم بعد میتونم حذفش کنم و دیگه نیازی نباشه به خرید و .... ؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوستان عزیز این یه تاپیک آموزشیه خواهشا دیگه در مورد اینکه در خدمت هستید و ..... پست ندید
مطمعن باشید کسایی که کارشون درسته نیازی ندارن که اینطوری داخل تاپیک ها برای تبلیغ و آفر دادن پست بزنن !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
یعنی من اگه cpanel نصب کنم و برای 2 هفته ازش استفاده کنم بعد میتونم حذفش کنم و دیگه نیازی نباشه به خرید و .... ؟
فکر میکنم چیزی به نام حذف کردن نداریم،وقتی که Expire میشه و نخواهید لایسنس بخرید هیچ مشکلی پیش نمی آید،و احتیاج به خرید هم نیست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
خب دیگه مشکل از همینجاست که من نمیخوام لایسنس بگیرم چون نمی ارزه برای چند روز بخوام هر ماه پول لایسنس cpanel بدم
من فقط نهایت یک هفته ی اول رو نیاز به cpanel دارم
دوست عزیز sheitonakshirazi گفتم که ایرادی نداره :x
از سروراستارت عزیز و majam هم ممنون فعلا دارم مشکلات شوعو رفع میکنم و برای خرید بعد از تموم شدن سوالام اقدام میکنم
ممنون
سیپنل 15 یا 45 روز رایگانه بستگی به شانستونه کدوم پکیج رایگان رو بدن
شما که یک هفته یعنی 7 روز میخوای استفاده بکنی مشکلی نداره بازم 7 روز برات رایگان میمونه میتونی سیپنل رو بعدش پاک کنی یا هر کاری میخوای بکنی
چون از رایگانش استفاده کردید نمیان بگن پول لایسنس بدید که : )
تازه گفتم میتونید نصب کنید تنظیمات هم بکنید تمام بگذارید تا آخر عمر سیپنلتون سایتتون رو بالا میاره فقط بعد از تمام شدن مدت رایگانش دیگه نمیتونید تنظیم بکنید یا ویرایش کنید سایت رو دیگه.
دیگه نمیدونم چه جوری براتون توضیح بدم که گنگ نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سیپنل 15 یا 45 روز رایگانه بستگی به شانستونه کدوم پکیج رایگان رو بدن
شما که یک هفته یعنی 7 روز میخوای استفاده بکنی مشکلی نداره بازم 7 روز برات رایگان میمونه میتونی سیپنل رو بعدش پاک کنی یا هر کاری میخوای بکنی
چون از رایگانش استفاده کردید نمیان بگن پول لایسنس بدید که : )
تازه گفتم میتونید نصب کنید تنظیمات هم بکنید تمام بگذارید تا آخر عمر سیپنلتون سایتتون رو بالا میاره فقط بعد از تمام شدن مدت رایگانش دیگه نمیتونید تنظیم بکنید یا ویرایش کنید سایت رو دیگه.
دیگه نمیدونم چه جوری براتون توضیح بدم که گنگ نباشه
اوکی دوست عزیز فهمیدم چی شد
واقعا ممنون
خب حالا به فرض من سرور گرفتم و از همون اول کلکسو نصب کردم
حالا چطوری میتونم یه دومین اظافه کنم و روی اون دومین مثلا وردپرس نصب کنم ؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
بعد اینکه این مدیریت سرور و کانفیگ چیه که تو همه فروشنده ها نوشته ؟؟؟؟؟
اکثرا هم قیمت های بالایی نوشتن مثل 50 تومن !
این مدیریت نباشه چی میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmppc
اوکی دوست عزیز فهمیدم چی شد
واقعا ممنون
خب حالا به فرض من سرور گرفتم و از همون اول کلکسو نصب کردم
حالا چطوری میتونم یه دومین اظافه کنم و روی اون دومین مثلا وردپرس نصب کنم ؟
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
بعد اینکه این مدیریت سرور و کانفیگ چیه که تو همه فروشنده ها نوشته ؟؟؟؟؟
اکثرا هم قیمت های بالایی نوشتن مثل 50 تومن !
این مدیریت نباشه چی میشه ؟
طرز کار کلکسو رو دیگه نمیدونم.
سرورهای مدیریت شده یع جورایی ساپورت قویتری دارن و برنامه ها را براتون نصب کردن و هزینه به صورت ماهانه با ساپورتشون دریافت میکنن.
شما اگر میخوای یه سایت بزنی و یه دومین بهتریه از ویندوز و پنل پلسک استفاده کنید که رایگانه