پاسخ : ممنوعیت استفاده از جیمیل و یاهو برای اپراتورهای موبایل
این سرویس های داخلی هیچ کاری نداره راه اندازیش برای یک کشور ( یک شبکه لن اما یذره گسترده):)) ، اما فقط یک کشور فقط باید نیاز داخلی خودشو برآورده کنه ؟ یا نباید کسی از کشور دیگه ، نیازشو با سرویس های ما برآورده کنه ! خب باز هم مشکل هست ! چون کلا پهنای باندی نیست که بخواییم روش مانور بدیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
حالا اینجارو داشته باشید
فرم ثبت نام ایمیل ایران دات ای ار
پرکردن فیلدهای فرم که با علامت (
*) مشخص شده ضروری و بقیه فیلدها اختیاری است.
توجه: لطفاً برای فیلدها بخصوص رمز عبور از کارکترهای [>] [<] ["] [\] ['] ; استفاده نشود.
نام* |
|
نام خانوادگی* |
|
کد ملی * |
بدون خط فاصله مثال: 0061237843 |
کد پستی محل زندگی * |
نباید کمتر از ده رقم باشد مثال: 1478917132 |
آدرس * |
|
کد پستی دستگاه محل خدمت |
نباید کمتر از ده رقم باشد مثال: 1478917132 |
آدرس محل خدمت |
|
نام سازمان |
|
جایگاه اینترنتی سازمان (وب سايت) |
مثال: درگاه ملی خدمات الکترونیکی ایران - www.IRAN.IR |
سمت |
|
شماره تلفن ثابت * |
بدون فاصله مثال: 02188111521 |
شماره تلفن همراه |
|
پست الکترونیکی فعلی * |
|
سوال شخصي * |
|
پاسخ* |
|
|
:)) بابام هم این اطلاعات منو نداره اونوقت بیام بدم به اینا مگه مغز :50: خوردم
بله کم کم دیگه :) البته این قضیه زیاد مهم نیست چون قبلا هم به ادارات و اصناف و موسسه های اموزشی ابلاغ شده بود که باید هاست و سرور در ایران باشد که خب به طبع این انجام شد حالا هم دستور ایمیل امده که باز هم انجام میشه ...
این قضیه به من و شما که دولتی و اموزشی و غیره نیستیم ربطی نباید داشته باشه چون من ترحیج میدم که از جی میل استفاده کنم چون حتی خودم که سرور دارم یکساله دان نشده بازم به ایمیل روی سرور خودم اطمینان ندارم ولی به جی میل اطمینان دارم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
بله کم کم دیگه :) البته این قضیه زیاد مهم نیست چون قبلا هم به ادارات و اصناف و موسسه های اموزشی ابلاغ شده بود که باید هاست و سرور در ایران باشد که خب به طبع این انجام شد حالا هم دستور ایمیل امده که باز هم انجام میشه ...
این قضیه به من و شما که دولتی و اموزشی و غیره نیستیم ربطی نباید داشته باشه چون من ترحیج میدم که از جی میل استفاده کنم چون حتی خودم که سرور دارم یکساله دان نشده بازم به ایمیل روی سرور خودم اطمینان ندارم ولی به جی میل اطمینان دارم ...
ساعت 10:45 شبکه 2 نشست خبری داشت که در مورد همین قضیه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
ساعت 10:45 شبکه 2 نشست خبری داشت که در مورد همین قضیه بود
ولی اگه سیاست کارت سوخت رو یادتون باشه به چه بهونه ای اوردن جلو و مردم رفتن سمتش و بعد چی شد
فکر کردن در مورد این مسائل وقت تلف کردن هست :)
من چند دلیل دارم که حتی متن این خبرها را هم نمی خوانم:
1- مقایسه امنیت جیمیل با سرویس ایران مثل این هست که تصور کن الان توی عراق هستی کنار جاده بمب گذاشتن ترجیح میدی توی اتوبوس باشی از کنار بمب رد بشی و در اثر انفجار تیکه تیکه بشی یا توی یه نفربر خارجی نشسته باشی و فقط یه صدای انفجار بشونی وقتی رد شدی تازه بفهمی یک متریت بمب منفجر شده و یکمی صدا داده !!
2- کیفیت سرویس جیمیل ، امکانات ، رابط کاربری ، سرعت ، فضا ، اعتبار ... هرچی که معیار هست را با یک سرویس ایران مقایسه کنی مثل این هست که همین الان دوتا سوئیچ ماشین روی میز هست یکیش آرم ایران خودرو جاسوئیچیش (پیکان آلبالویی جوانان!!) هست یکی هم سوئیچ یه پورشه اخرین مدل هرکدام رو دوست داری بردار و سوار شو برو ... کدام رو انتخاب میکنی ؟
تا در ایران دایل اپ زندس فکر دیتاسنتزو از فکرتون دور کنید....
نصف جوانی مون رو دایل آپ به زباله دونی زندگی فرستاد... مارو چه به این حرفا....