پاسخ : ارور Database connection error (1): The MySQL adapter 'mysqli' is not available. بعد از انتقال به سرور جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
جهت فعالسازی mysqli در whm :
- وارد whm شوید
- از طریق easyapache در مرحله انتخاب extention های php (پیشرفته) گزینه MySQL Improved extension (یا MySQLi) را پیدا کرده، آن را علامت بزنید و سپس مجددا آپاچی را با تنظیمات جدید build کنید.
این مراحل رو انجام دادم
وقتی میخوام آپاچی رو مجددا build کنم این اخطار رو میده:
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups.
با توجه به این اخطار build کردن مجدد آپاچی باعث نمیشه که اطلاعات حذف بشن؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
متوجه شدم این پیام چیه
اگر در طی انجام پروسس مشکلی پیش بیاد و عملیات قطع بشه ممکنه اطلاعات پاک بشه
و در حالت عادی مشکلی پیش نمیاد
درسته؟
پاسخ : ارور Database connection error (1): The MySQL adapter 'mysqli' is not available. بعد از انتقال به سرور جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
این مراحل رو انجام دادم
وقتی میخوام آپاچی رو مجددا build کنم این اخطار رو میده:
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups.
با توجه به این اخطار build کردن مجدد آپاچی باعث نمیشه که اطلاعات حذف بشن؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
متوجه شدم این پیام چیه
اگر در طی انجام پروسس مشکلی پیش بیاد و عملیات قطع بشه ممکنه اطلاعات پاک بشه
و در حالت عادی مشکلی پیش نمیاد
درسته؟
بله
اطلاعات اکانت ها و وب سایت ها از بین نمی ره.
این فقط یک اخطار به شماست که به هیچ وجه فرآیند build رو stop یا kill نکنید. سرور رو restart نکنید. اگر مشکلی در این فرآیند به وجود بیاد، سایت ها بالا نمی آیند ولی اطلاعاتشان از بین نمی رود و باقی می ماند.
mysqli رو نصب کردم مشکل حل شد
ممنون