پاسخ : با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم ؟
سلام
اگر میشه ابتدا در مورد حرفه و کاره خودتون توضیح بدید و چه کارهای دوست دارید تا منم راهنمای کنم
و مهم اینجاس که اعلاقه شما چی تا ب اون سمت پیشنهاد بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
سلام
اگر میشه ابتدا در مورد حرفه و کاره خودتون توضیح بدید و چه کارهای دوست دارید تا منم راهنمای کنم
و مهم اینجاس که اعلاقه شما چی تا ب اون سمت پیشنهاد بدیم
سلام
من مهندسی برق خوندم ، تو یه شرکت دولتی کار میکنم ، میتونم بگم تقریبا" همه وقتم آزاده ، و دیگه چی بگم ؟ ...
اکی خوبه موفق باشی دوس عزیز
به قول گفتنی زبون فروش داری فروشندگی ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
اکی خوبه موفق باشی دوس عزیز
به قول گفتنی زبون فروش داری فروشندگی ؟؟
کم و بیش ، البته بیشتر کم !
بهترین کار این هست که گلخانه بزنید ! فوق العاده در آمد بالایی هم داره. دنبال مواد مصرفی باشید که تقاضا زیاد داشته باشه و با توجه به شرایط داخل گلخانه طور رشد کم و بازدهی سریع داشته باشند. مثلا خیار و گوجه ! توی بازار هم همیشه خریدارش هستش. بذر این هارو هم که الا ماشاءلله میتونید از بذر فروشی ها حتی اصلاح شده هاشو تهیه کنید ! ولی پیشنهاد میدم سراغ حوضچه ماهی و اینها نرید ! ریسک خیلی بالایی داره . زحمت فراوان. کار بلد حرفه ای میخواد ! والا مثل تجربه تلخ ما میشه که نزدیک 30 میلیون تومان ضرر کردیم !
اکی
اگر بد نمی دونید
1- خرید فروش کارت شارژ بصورت عمده روزی فک کنم 300 هزار تومن داره بتونی بعد 3 ما هر 20 ملیون بیاری در چرخه گردش پولی .
2 - اگر عشق خدمات باشی مثل دوستان و خدمات هاست با توجه به دانشی که داشته باشید خوبه بعد از یک سال میصرفه .
3- خرید فروش سیم کارت
4خرید فروش سکه
5- قطعات الکترونیکی و صوتی و دوربین مدار بسته
...
و کلا ببخشید
دلالی و واسطه گری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
بهترین کار این هست که گلخانه بزنید ! فوق العاده در آمد بالایی هم داره. دنبال مواد مصرفی باشید که تقاضا زیاد داشته باشه و با توجه به شرایط داخل گلخانه طور رشد کم و بازدهی سریع داشته باشند. مثلا خیار و گوجه ! توی بازار هم همیشه خریدارش هستش. بذر این هارو هم که الا ماشاءلله میتونید از بذر فروشی ها حتی اصلاح شده هاشو تهیه کنید ! ولی پیشنهاد میدم سراغ حوضچه ماهی و اینها نرید ! ریسک خیلی بالایی داره . زحمت فراوان. کار بلد حرفه ای میخواد ! والا مثل تجربه تلخ ما میشه که نزدیک 30 میلیون تومان ضرر کردیم !
سلام
مرسی از نظرتون ؛ ولی فکر کنم سرمایه زیادی بخواد گلخونه !
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
اکی
اگر بد نمی دونید
1- خرید فروش کارت شارژ بصورت عمده روزی فک کنم 300 هزار تومن داره بتونی بعد 3 ما هر 20 ملیون بیاری در چرخه گردش پولی .
2 - اگر عشق خدمات باشی مثل دوستان و خدمات هاست با توجه به دانشی که داشته باشید خوبه بعد از یک سال میصرفه .
3- خرید فروش سیم کارت
4خرید فروش سکه
5- قطعات الکترونیکی و صوتی و دوربین مدار بسته
...
و کلا ببخشید
دلالی و واسطه گری
فروش کارت شارز اینقدر سود داره؟!!
همه نوع واسطه گری رو بد نمیدونم ، بعضیاش خیلی مفیدن
بله سودش بالاست فقط باید حواستون به مغازه ها باشه شب نری خونه صبح بیای نباشه تجربه من
بزن تو کاره فروش رمو فلش (کلا دنباله کاری باش که دست توش کمه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بزن تو کاره فروش رمو فلش (کلا دنباله کاری باش که دست توش کمه)
سلام
مرسی ، اولویت رو گذاشتم برا کارایی که بتونم از دور کنترل و نظارت داشته باشم روش ، حالا چه از طریق کامپیوتر و اینترنت چه دوربین مدار بسته و ...