پاسخ : فروش سرور مجازی هلند با پشتیبانی آذرآنلاین :)
با سلام و وقت بخیر
دوست محترم روزانه ده ها دامنه از آذرآنلاین بدون مشکل ثبت میرسه و کاربر ها استفاده میکنند
در این میان ممکن هست برخی دامنه ها با مشکل مواجه شده و ثبت نگردند که اکثر مواقع مشکل از اطلاعات ثبت نامی کاربر هست
گرچه مشخص نیست که آیا شما کاربر آذرآنلاین هستید یا خیر چون معمولا موارد از طریق پشتیبانی و تیکتینگ بررسی و رفع میگردند
همچنین در صورتی که فکر میکنید حقی از شما گرفته شده است میتوانید از طریق مراجع قانونی پیگیری نمایید
با تشکر و وقت بخیر
پیشنهاد من خرید از سایت های معتبر میهن وب هاست و ****** هست
من 4 سال با اینا کار کردم دریغ از یکبار بی احترامی....
لطفا شمام مراقب باشید چون اینا هم خودشون میدونن مراجع قانونی واسه یه دامین یا هاست یا وی پی اس نمیان رسیدگی کنن و بهت میگن برو بخاطر 20 تومن وقتتو تلف نکن
پنج تومن گرون بخرید ولی از جای معتبر .. جایی که پشتیبانیش ساعت 3 شب زیر 5 دقیقه برات جواب میده... جایی که احترام و ارزش براتون قایل بشه...
میهن وب هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nicotim
پیشنهاد من خرید از سایت های معتبر میهن وب هاست و ****** هست
من 4 سال با اینا کار کردم دریغ از یکبار بی احترامی....
لطفا شمام مراقب باشید چون اینا هم خودشون میدونن مراجع قانونی واسه یه دامین یا هاست یا وی پی اس نمیان رسیدگی کنن و بهت میگن برو بخاطر 20 تومن وقتتو تلف نکن
پنج تومن گرون بخرید ولی از جای معتبر .. جایی که پشتیبانیش ساعت 3 شب زیر 5 دقیقه برات جواب میده... جایی که احترام و ارزش براتون قایل بشه...
میهن وب هاست
کار شما خیلی زشت بود دوست عزیز
--------------------------------
منم دامنه هامو از آذر آنلاین تهیه می کنم
تو پنلم 10 تا دامنه دارم بدون مشکل