پاسخ : دوستان به نظر شما کجا براي تبليغ بيشتر جواب ميده و بهتره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
victor7732
لوکوپوک به قول دوستمون خوبه , قیمتش هم خیلی خوبه , ولی کلا انتظار بازدهی بالا نداشته باش
به دلیل موضوع تبلیغاتی ایشون این بهترین پیشنهاد هست ولی خوب میتونن آگهی با ستاره های بیشتر رو سفارش بدن
لوکوپوک ثبت کردم فایده نداشت:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leily_17
چند ستاره؟
سایت های دیگری هم هستند مثل ایران تجارت و پیامسرا و ایستگاه و ... و خیلی از این سایت های معروف آگهی
اختراع باید براش یک سایت بزنی چون اختراعی که به ثبت میرسه بدون سایت به درد نمیخوره
خودمون ثبت کردیم می دونیم هزینه آنچنانی نداره
يعني سايت بزنم جقدر هزينه سايته؟
هزینه آنچنانی نداره شما می تونید با 20 تومن سایت بزنید
البته به فضایی که می خواید برای سایتتون بستگی داره
آی دی من برای حرید و یا مشاوره
onlineservers2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo
هزینه آنچنانی نداره شما می تونید با 20 تومن سایت بزنید
البته به فضایی که می خواید برای سایتتون بستگی داره
آی دی من برای حرید و یا مشاوره
onlineservers2
آره دیگه خدا پدر وردپرس رو بیامرزه تا قبلا که هر کس پول پرتال اختصاصی نداشت سمت سایت نمی رفت الان دیگه با وردپرس همه فقط با خرید هاست دامنه صاحب سایت میشن :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leily_17
دوست عزیز به این سرعت که نباید منتظر بازخورد از آگهی باشید , در کل همونطور که در پست قبلی هم عرض کردم خیلی هم روش حساب نکنید ( حتی اگر آگهی 7 ستاره باشه ) , یعنی توقع نداشته باشید که دیگه الان که آگهی 7 ستاره دارم باید پست سر هم زنگ بزنن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
victor7732
دوست عزیز به این سرعت که نباید منتظر بازخورد از آگهی باشید , در کل همونطور که در پست قبلی هم عرض کردم خیلی هم روش حساب نکنید ( حتی اگر آگهی 7 ستاره باشه ) , یعنی توقع نداشته باشید که دیگه الان که آگهی 7 ستاره دارم باید پست سر هم زنگ بزنن !
خوب آره دیگه به نسبت همون هزینه ای که واسه تبلیغات میشه همونقدر هم بازخورد دارند چون اکثر کسانی که از این شیوه تبلیغات میکنن فقط برای مثال در لوکوپوک تبلیغ نمیدن بلکه در مثلا مجموعه ای از این سایت های آگهی تبلیغ میدن مثل سایت چاره
خوب واسه تازه کار ها خوبه خدا پدرشون رو بیامرزه الآن همه میتونن با خرید یک هاست و یک دامین سایت بزنن یاد قدیما بخیر[:dQUOTE=sebastian;439030]آره دیگه خدا پدر وردپرس رو بیامرزه تا قبلا که هر کس پول پرتال اختصاصی نداشت سمت سایت نمی رفت الان دیگه با وردپرس همه فقط با خرید هاست دامنه صاحب سایت میشن [/QUOTE]