یه پیشنهاد: دنبال این جور فکرا نباش که هاست نامحدود بگیری همه چی نامحدوده و میتونی هر کاری کنی.
بگرد یه هاست محدود خوب پیدا کن با قیمت معقول. نه گرون نه ارزون.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پیشنهاد: دنبال این جور فکرا نباش که هاست نامحدود بگیری همه چی نامحدوده و میتونی هر کاری کنی.
بگرد یه هاست محدود خوب پیدا کن با قیمت معقول. نه گرون نه ارزون.
دوست عزیز،
ما نماینده ی یک شرکت انگلیسی برای فروش هاست نامحدود هستیم. با تشکر از الطاف همه ی بچه های این انجمن - البته نظرشان برای خودشان محترم است - ما یک شرکت ثبت شده هستیم و این سرویس را با پشتیبانی تمام وقت و قیمت عالی ارائه می دهیم. به سایت ما سر بزنید!
http://www.netsazan.com
شرکت نت سازان روشن اندیش
من نمیدونم چرا بیشتر عزیزان فکر میکنند که هاست یا پهنای باند نامحدود به معنای بینهایته. نا+محدود = نامحدود = بدون محدودیت . یعنی محدودیت وجود نداره یا به طور واضح یعنی هر چقدر استفاده کنید باز هم تامین میشه.اگر به طور سالم از هاست استفاده بشه هیچ وقت اکانت رو پاک نمیکنند.شرکت های اصلی ارائه دهنده خدمات نامحدود همشون سیاستی دارند که تعادل بین همه مشتریان رو فراهم میکنه.یعنی میدونند خیلی از کاربرا کم در یک ماه و خیلی ها هم زیاد از هاستشون در یک ماه استفاده میکنند.اون ها حداقل هفته ای 20000مشتری دارند که با پولی که از این راه در میارن هم سود کلان خودشون و هم نیاز همه مشتریاشون رو تامین میکنند.در ضمن شرکت بزرگی مثل بلوهاست که شاید 1میلیون سایت رو داره میزبانی میکنه تا حالا تونسته فقط 1% از بازار کشور آمریکا رو بدست بیاره.
من واسه هاست نامحدود hostgator.com و ملت هاست خودمون پیشنهاد میدم و جهت خرید هاست حجیم هم canaca.com که خودش دیتاسنتر کانادایی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
من نمیدونم چرا بیشتر عزیزان فکر میکنند که هاست یا پهنای باند نامحدود به معنای بینهایته. نا+محدود = نامحدود = بدون محدودیت . یعنی محدودیت وجود نداره یا به طور واضح یعنی هر چقدر استفاده کنید باز هم تامین میشه.اگر به طور سالم از هاست استفاده بشه هیچ وقت اکانت رو پاک نمیکنند.شرکت های اصلی ارائه دهنده خدمات نامحدود همشون سیاستی دارند که تعادل بین همه مشتریان رو فراهم میکنه.یعنی میدونند خیلی از کاربرا کم در یک ماه و خیلی ها هم زیاد از هاستشون در یک ماه استفاده میکنند.اون ها حداقل هفته ای 20000مشتری دارند که با پولی که از این راه در میارن هم سود کلان خودشون و هم نیاز همه مشتریاشون رو تامین میکنند.در ضمن شرکت بزرگی مثل بلوهاست که شاید 1میلیون سایت رو داره میزبانی میکنه تا حالا تونسته فقط 1% از بازار کشور آمریکا رو بدست بیاره.
من واسه هاست نامحدود hostgator.com و ملت هاست خودمون پیشنهاد میدم و جهت خرید هاست حجیم هم canaca.com که خودش دیتاسنتر کانادایی هستش رو بهتون پیشنهاد میکنم.
حالا سوالی :
یعنی این هاست های نامحدود در حد 8 گیگ هم فضا نمی دهند؟
چون اگر قیمتشون رو نگاه کنیم اگر فرض کنیم که همون 8 گیگ رو هم بدهند نسبت به خیلی دیگه از هاستها برتری دارند
البته باز هم سوال پیش میاد که کدوم یکی از این شرکتهای ارائه دهنده هاست نامحدود خدمات بهتری می دهند؟
سلام
iNetworkWeb.com -
سلام به همه
هاست نامحدود1900تومان،
نمايندگي نامحدود6900تومان، مسترنمايندگي 9900تومان،
بدون تغيير قيمت /سرور امريكا
سرور بشتيبان در المان و ايران
HOSTFORIRAN.com
hostforiran@yahoo.com
من میتونم تا 300 گیگ بهت بدم
کیفتش هم تضمین میکنم
( بد بود هزینت رو پس میدم