خوبه دیگه مثل fb آیدی های 1 و 2 و 3 رو میسازیم و با این sync میکنیمشون :d دیگه 19.9 دلار هم به یاهو نمیدیم :->
نمایش نسخه قابل چاپ
اون که شما می گین رو خودشون داشتند اما چون دردسر داره چندتا ای دی باز کردن خواستند نرم اقزاری باشه که همرو باز کنه
اونیم که شما می گید رو پیوست کردم فایل رجیستریشو فقط کافیه اجراش کنید
ران می کنید پیغام می ده yes می کنید و مولتی یاهو باز کنید
http://up.khoone.org/images/u7ca6dpyhghpbhjtnweg.zip
این متغییر فقط اجازه مولتی آیدی میده
با نرم افزارهای خیلی راحت و سبکی میشه چند تا ایدی باز کرد و خیلی هم زیادند
اما چون گاهی نیاز دارم سند توال بدم ازشون نمیتونم استفاده کنم
و بحث بعدی اینکه چطور میشه آیدی حذف کرد ؟
من تو مسنجر پاک میکنم بعد یه بار بازو بسته میکنم آیدی ها بر میگردن
میخوام یه سری ایدی رو پاک کنم
در این مورد کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با تشکر
خب یه سند تو آل رو واسه 2-3تا آی دی انجام بدید . کار سختی نیست که
1 - رو آی دی کلیک کن > delete بزن . بعد از توی messenger > و perferences قسمت ignore list بعد add رو بزن و آی دی طرف رو وارد کن و ignore بزن و ok
2 - رو آی دی 2تا کلیک کن که پنجرش باز شه > بعد از تو اد لیستت deleteـش کن > از تو پنجرش که قبلا باز کردی ignoreـش کن بره ! :d
واسه پاک کردن وقتی پاک می کنیشون میره تو contacts دوباره از اونجا پاک کن دیگه بر نمی گرده
یه مشکلی چند ماه پیش واسه من پیش اومد که جالب بود
یه بار ویندوز عوض کردم و بکاپ یاهوم رو دوباره اوردم رو جدیده ریختم
بعد تمام ایگنور لیستام پریده بود یعنی همه دوباره اومده بودن به اد لیستم
ایگنور لیست یاهو که تو ویندوز نگه داری نمیشه که با عوض کردن ویندوز همه چی برگرده پس چرا اینجوری شده بود ؟
نتیجه اخلاقی : از اون موقع به بعد هیچ کیو ایگنور نکردم و مجبورم از هرکی خوشم نیاد نمایش افلاین رو بزنم دیگه :(
والله نمیدونم متوجه شدید یا نه اما ایگنور کردن کار درستی نیست و در واقع یه جور بی احترامی هستنقل قول:
1 - رو آی دی کلیک کن > delete بزن . بعد از توی messenger > و perferences قسمت ignore list بعد add رو بزن و آی دی طرف رو وارد کن و ignore بزن و ok
2 - رو آی دی 2تا کلیک کن که پنجرش باز شه > بعد از تو اد لیستت deleteـش کن > از تو پنجرش که قبلا باز کردی ignoreـش کن بره !
خیلی ها هستند تو ادم که نمیخوام باشند اما اینکه نخوام جوابشون رو بدن کار درستی نیست
یکی میگفت باید از تو پنل یاهو پاک کنی که خودشم نمیدونست کجاست
این کانتکت منظورتمون همون منویی هست که تو پنل ایمیل یاهو هست و کلی لیست توشه ؟نقل قول:
واسه پاک کردن وقتی پاک می کنیشون میره تو contacts دوباره از اونجا پاک کن دیگه بر نمی گرده
هرکی از اونجا پاک کنم کلا پاک میشه ؟
دوستان از کمک تک تکتون ممنونم و خیلی خیلی کمکم کردید
امیدوارم تو زندگی به هر چیز میخواید برسید
شما یه trilian نصب کن تمام اکانت ها تو میتونی توش اد کنی و باهاش send to all بدی
مسنجر های دیگری ام این کار رو میکنه مثل nimbuzz ...