پاسخ : نحوه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
بله میدن .
به همه میدن در کل اینا !!!
شرایط گرفتنش هم از گرفتنه دیپلم تا دکتری سخت تره !!!!!!
شرایطش توی سایتشون هست ...
باید سند منزل و .... هم بهشون بدید یعنی کلی اطلاعات ازت میگیرن بعد یه نماد بهت میدن .
البته طبق اطلاعاتی که توی سایت خود ای نماد هست فروشگاه هایی که فروش آنلاین ندارند میتونن نداشته باشن نماد اما بانک ملت دیگه خیلی اخیرا قاط زده و میگه همه باید داشته باشند وگرنه تا اخر سال کسانی که درگاه ملت دارند و نماد ای نماد ندارند درگاهشون قطع میشه .
اما درصورتیکه توی سایت خود ای نماد درج شده که فروشگاه هایی که فروش و تحویل آنی دارند (مانند فروشگاه فروش کارت شارژ)این موارد باید حتما نماد داشته باشند اما مایبقی که تحویل پستی دارند اجباری در داشتن نماد نیست !!!!!!!
کلا همش نقیض !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diza
یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید.من کسب و کار اینترنتی خودم رو دارم البته در خونه کار می کنم و دفتری ندارم آیا می تونم نماد رو بگیرم؟
بله میتونید بگیرید .
مشکلی نیست ...
با سلام خدمت استادان عزیز!
دوستان من درخواست دادم
سایتمم کامل تایید شده
هویت و صلاحیت بنده هم تایید شده.
الان هیچ اطلاعیه یا چیز دیگه ای برام نیومده.
الان من چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید در (پ . خ)
دقیقا در این مرحله هستم:
http://www.enamad.ir/images/03.png
درود
دوست عزیز با شماره تماسشون تماس بگیرید و پرس و جو کنید
روال کارشون به این صورته برای ما هم تایید شده بود ولی هیچ اطلاعیه ای دریافت نکرده بودیم
و با تماس تلفنی تقریبا مشکل برطرف شد
شماره تماس: 42517 - شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 14
برای نماد اعتماد اقدام کردم ، میاد میزنه ارائه کد رهگیری جهت پیگیری سفارش ، تولید پیش فاکتور یا نمایش سبد خرید ، مشاهده نگردیدخدمات باید قابل سفارش گذاری باشد .من باید چیکار کنم ؟سر همین دو تا گیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroshcomputer
برای نماد اعتماد اقدام کردم ، میاد میزنه ارائه کد رهگیری جهت پیگیری سفارش ، تولید پیش فاکتور یا نمایش سبد خرید ، مشاهده نگردیدخدمات باید قابل سفارش گذاری باشد .من باید چیکار کنم ؟سر همین دو تا گیرم
چرا تایپ قدیمی را آپ میکنید؟
با سلام من این رو برای یکی از دوستانم فرستادم و بعد اینجا گذاشتم و هرچی سرچ کردم جوابی پیدا نکردم حالا شما اگه میدونید بگید تا من هم استفاده کنم
سلام دوستان
بنده یه شرکت دارم که آدرس ثبتیش برای شیرازه. میخوام برای سایتم که آدرس دفترمون تهرانه، نماد الکترونیک حقوقی با اسم شرکت بگیرم. این امکان پذیر هست؟ یا حتما باید آدرس دفتر و شرکت یکی باشه؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
بنده یه شرکت دارم که آدرس ثبتیش برای شیرازه. میخوام برای سایتم که آدرس دفترمون تهرانه، نماد الکترونیک حقوقی با اسم شرکت بگیرم. این امکان پذیر هست؟ یا حتما باید آدرس دفتر و شرکت یکی باشه؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.