oما قیمت هامون همین طوری هست نمی دونم چرا تو این انجمن تربیت یاد کسی ندادن که کسی که پست می ده نباید مدیران !!! هاستینگ های دیگه دخالت کنند . مشتری باید تصمیم بگیره که بهترین رو می گیره نیازی هم به ... شما نیست !
نمایش نسخه قابل چاپ
oما قیمت هامون همین طوری هست نمی دونم چرا تو این انجمن تربیت یاد کسی ندادن که کسی که پست می ده نباید مدیران !!! هاستینگ های دیگه دخالت کنند . مشتری باید تصمیم بگیره که بهترین رو می گیره نیازی هم به ... شما نیست !
بله
همین طور کسی یاد نداده که برای جذب مشتری قیمت عجیب غریب ندی که دید مشتری به سایر افراد با تجربه و شاید خیلی بهتر از بد بشه (به کیفیت هم اگر کاری نداشته باشیم اخلاق همکاری)
این هم به یاد داشته باشید مفت ترین بهترین نیست
تقصیر مدیران فروم یا شما نیست
هاستینگ که بشه مثل راننده آژانس همین میشه (هر کی شغل دوم می خواد دم دست ترین راهش رانندگی آژانس هست) تو نت هم هاستینگ
دوست عزیز شما یه صورت قرار دادی سرویس رو واگذار می کنید ؟
=)) بیا راهنمایی کن توهین بشنو ! دوست عزیز من به شما راهنمایی کردم قیمت هاتون در حد سرور اختصاصی هست نشان می دهد تربیت ندارم ؟ :77:
حق با شماست !
من نباید شما رو راهنمایی می کردم ،
خلایق هر چه لایق ...
من 1 ترابایت هاست اشتراکی میخوام با رم 128 . کی داره؟:d
سلام
دوستان عزیز قسط توهین به هیچ وجع نداشتم
اول اینکه قیمت های بالا نیز تضمین کیفیت نیست نمی دونم چرا اشتباهی جا افتاده ... هر کی قیمتش بیشتره می رن از اون می خرن با اینکه می دونن کیفیتش افتزاه هست !!! قیمت های دیگر دوستان رو هم دیدم خیلی به نظر من خوب بود یکمی با من تفاوت داشت ولی ...
--------------------------------------------
سرور مجازی 1 ترابایت با 128 مگابایت رم ماهیانه
58000 تومان
جهت خرید هم با 09139179335 یا 09376879219 تماس بگیرید .