یه سوالم من دارم آیا حتما باید از بانکهای آمریکایی باشه ؟
مثلا ار ایتالیا میشه حساب باز کرد از طریق یکی از آشنایان که اونجا زندگی میکنه و اقامت داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوالم من دارم آیا حتما باید از بانکهای آمریکایی باشه ؟
مثلا ار ایتالیا میشه حساب باز کرد از طریق یکی از آشنایان که اونجا زندگی میکنه و اقامت داره ؟
سلام
بله اونوقت باید پایپال رو از ایتالیا باز کنید(نمی توانید با حساب بانکی سایر کشور از کشور دیگه حساب پایپال ایجاد کرده و و وریفای کرد) و با اون حساب بانکی وریفای کنید. بهتر هست به اسم همون شخص باشه تا اگه مشکلی پیش اومد چون ایشون در اون کشور اقامت دارند و امکان ارسال اسکن پاسپورت و یک فیش تلفن را دارند به راحتی میشه مسایل را حل کرد
با تشکر از اطلاعات همه دوستان
بنده درخواست افر پیپال رو دادم دوستان یکم همکاری کنند
به همه شرکت هایی که پی پال میدن اعتماد نکنید
من قبلا از ..... پی پال گرفتم . خیلی هم تضمین دادن که بن نمیشه اگه بشه باز میکنیم و از این حرفها
پی پالم با 400 دلار موجودی بسته شد . زیر بار هم نرفتن
سلامنقل قول:
سلام
برای دریافت هزینه از کاربرا پایپال بهترین گزینه است.
در ضمن ویزا کارت مبلغ قابل شارژ متفاوتی دارند. و در ماه با توجه به نوع ویزا کارت امکان شارژ کردن نیز متفاوت است.
برای پرداخت هزینه 8 هزار دلار بهتر است از صرافی استفاده کنید و حواله بانکی بزنید.
با تشکر.
ممنون از توضیحات شما
پس پی پال به نظر شما برای ما مناسب تر هست
در حال حاضر هزینه سرویس ها از طریق صرافی به کمک همکاران در حال پرداخت هست اما اگر امکان این مورد وجود داشته باشد که خودما بتوانیم در آینده اقدام کنید 100% بهتر هست
هرچند شاید به قول بعضی از دوستان مقداری تفاوت در هزینه ایجاد شود
سلامنقل قول:
سلام
بله اونوقت باید پایپال رو از ایتالیا باز کنید(نمی توانید با حساب بانکی سایر کشور از کشور دیگه حساب پایپال ایجاد کرده و و وریفای کرد) و با اون حساب بانکی وریفای کنید. بهتر هست به اسم همون شخص باشه تا اگه مشکلی پیش اومد چون ایشون در اون کشور اقامت دارند و امکان ارسال اسکن پاسپورت و یک فیش تلفن را دارند به راحتی میشه مسایل را حل کرد
در مورد این بخش یک سوال داشتم
مثلاً ما از یک کشور عربی اقدام به باز کردن paypal کنیم یا یک کشور اروپایی
در آینده برای شارژ حساب احتمال اینکه به مشکل برخورد کنیم وجود دارد یا خیر ؟؟
و اگر مشکل ساز می شود بهترین کشور به نظر شما کدام گزینه است ؟؟
موفق باشید
سلام
ببنید با پایپال هزینه کاربرا رو دریافت کنید و در ایران به ریال تبدیل کنید با بفروشید در همین فروم . با پایپال میشه از سایت خارجی سرور گرفت هزینه لاینس داد و خریداری کرد اما بعضی ها هستن مثل هتزنر که فقط یا حواله قبول می کنن یا کارت فیزیکی. بعضی سایت هم هستن که بعد پرداخت مدارک برای تایید می خواند مثل ریسلر کلاب که بهتر هست اکانت به نام خودتان باشد و اسکن پاسپورت را برای تایید ارسال کنید.
برای باز کردن اکانت از هر کشوری آزاد هستید. بخ جز آمریکا که برای تایید یک اکانت بانکی می خواد که با اکانت بانکی مجازی میشه تایید کرد برای بعضی کشور های اروپایی هم همینطور.
اما برا کشورهای دیگخ مثل امارات با ویزا کار مجازی یا گیفت کارت پایپال وریفای میشه.
مسوله مهم رعایت قوانین پایپال هست.
مقلا تنها با آِپی که ثبت نام کردید باید به اکانت پایپال وصل شوید با آیپی دیگر برید بلافاصله لیمیت می شوید. یا به سایت های غیر اخلاقی پرداخت کنید بلافاصله لیمیت.
تفاوت کشور ها هم در این است که مثلا کسی از آمریکا برای شما که اکانتتان در امارات هست پول واریز می کند طبق فرمول محاسبه پایپال برای امارات از پول واریزی 4 درصد+.3 دلار کسز می شود.
این برای اکانتی که در آمریکا هست و از آمریکا واریز میشه 2 درصد+.3 و الی آخر که نهایت 4 درصد کسر میشه.
با تشکر.
سلامنقل قول:
پیپیال بیش از اونی که فکرشو بکنید درد سر داره. تنها راهش اینکه 100% یک نفر با هویت خارجی داشته باشید تا paypal باز کنید .مخصوصا اینکه اونر یک شرکتی داشته باشید . دیگه هیچ مشکلی نخواهید داشت.
من تو این 4 سال 3 بار paypal بلاک کردم :)
ممنون هادی جان
شما می تونی برای من اقدام کنی ؟؟
چون به شما من 100 درصد اعتماد دارم و اگر توان افتتاح یک حساب درست و حسابی پی پال برای ما را داشته باشه , خوشحال میشم
هزینه ها و ... را هم برای من ارسال کنی که ببینم چقدر هزینه داره و به چه مواردی به عنوان پیش نیاز , نیاز داره
در مورد ای پی ثابت و ... هم که مشکلی نداریم و می تونیم از ریموت دسکتاپ سرورهای مجازی خودم از لوکیشن های المان , سوئیس , هلند یا آمریکا استفاده کنیم
موفق باشی
سلام دوستان، يه سؤال دارم فرض کنيد مثلاً payment24.ir برای من يه حساب paypal باز ميکنه. ايشون توی سايتشون نوشتن که حساب از امارت باز ميکنند و با يه ويزا کارت از امارات اون رو وريفای ميکنند که اين ويزا کارت رو هم به ما ميدند و همراه با اين account موارد زير به ما داده ميشه:
- اختصاص یک آدرس خارج از کشور
- اختصاص یک عدد ریموت دسکتاپ یک ماهه رایگان
- اضافه کردن یک ویزا کارت فیزیکی یکساله قابل شارژ از طریق پی پال با اعتبار 100 درهم و متصل کردن آن به اکانت شما جهت وریفای کردن اکانت
- ارائه مدارک شامل یک قبض آب / برق از آدرس مورد نظر و یک اسکرین شات از ویزا کارت
ايشون قراره که حساب رو از طريق remote desktop که من بهشون ميدم باز کنند ( که متعلق به vps آلمان من هست.) تا من هم بعدن با همون ip اي که حساب با اون باز شده حسابم رو مديريت کنم.
حالا سؤالهای من:
اگه بعدم به هر دليلی اين vps کنسل شد يا مثلاً فروشنده فعلی به دليلی نتونست ديگه از اين server به من vps به بده آيا اگه من از جای ديگه اي vps بگيرم چون ip تغيير ميکنه، حسابم ليميت ميشه؟
اصلاً ميشه با ip آلمان حساب رو در امارات باز کرد و اون رو با ويزا کارت اماراتی وريفای کرد؟
در صورتی که ليميت بشه آيا چون ايشون به من قبض آب و برق رو از امارات و همچنين اون کارت ويزا رو ميدن ميشه حساب رو از ليميت خارج کرد يا مدرک ديگه اي هم لازمه؟
راستی اين visa cart به درهم است. آيا currency پی پال هم چون از امارات هست و با اين visacart وريفای شده درهم ميشه؟
اگه بشه، و ما از اين paypal برای پرداخت euro و dollar استفاده کنيم آيا کارمزدی بابت تبديل گرفته ميشه؟
سیستم paypal خیلی زرنگتر از این صحبت ها هستش.
اول فعلا در ایران اکثرا حساب امارات و اذربایجان میدن. که باید paypal شما هم با همان کشور و ایپی مورد نظر باز بشه و استفاده بشه که در غیر ارنصورت paypal رنگ زرد در کنار اکانت شما در سیستم اونها میخوره و در اولین چیز مشکوک ویا تراکنش های بالا از شما مدارکی میخواد که به سختی میتونید جور کنید و بهش بدین. اون هم انلاک اکانت شما 50 به 50 هستش . در مورد حساب پیپال از اذز بایجان هم باید عرض کنم که این حساب ها قابلیت دریافت پول رو ندارند. یعنی یک منظوره بوده و فقط میتونید خرید انجام بدید همین