دوسته من مگه نمیخواین سایتتونو به Alexa معرفی کنید؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا میخوام؟
پرداخت پاسارگاد رو به راحتی میتونی بگیرید چندتا فرم پر میکنین و میفرستین براشون خیلی هم به نظر من از ملت بهتره
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
الکسا هم بطور خودکار بعد مدتی ایندکس میشه سایتتون نیازی نیست کاری کنید
والا الکسا اونجور که خودم دیدم خودش بعد از یک مدتی اد میکنه البته اطلاعات بیشتر ندارم ولی من چند تا دامنه داشتم بعد از مدتی اد شدن
ادرس وب مستر : Webmasters – Google
کافیه یک اکانت جیمیل (گوگل) داشته باشید
موفق باشید
شما داخل این سایت ثبت کنید الکسا هم ثبت میشه
Submit URL [SEO Expert Tools - Search Engine Submition]
سلام
من هرکاری میکنم تو سایت سازماندهی سایتها درخواست مجوز بدم همش صفحه لود نمیشه یا اخطار میده که عین اجرا خطا ایجاد شده .
به پشتیبانیشم ایمیل میدم .ایمیلش نادرسته و دوباره ایمیل به خودم برگشت میکنه . اینم ایمیلش support@samandehi.ir
دلیلش چیه؟
سلام من مشکلی ندیدم شاید مشکل از مرورگر باشه و یا این که اونموقع که میخواستید سایت ثبت کنید سایت ساماندهی دچار مشکل بوده و الان مشکل حل کرده باشه شما مرورگر عوض کنید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام
من هرکاری میکنم تو سایت سازماندهی سایتها درخواست مجوز بدم همش صفحه لود نمیشه یا اخطار میده که عین اجرا خطا ایجاد شده .
به پشتیبانیشم ایمیل میدم .ایمیلش نادرسته و دوباره ایمیل به خودم برگشت میکنه . اینم ایمیلش support@samandehi.ir
دلیلش چیه؟
موفق باشید
نمیشه از هر چهار تا مرور گر معروف استفاده میکنم فقط ie8 لود نمیشه بقیه همه میگن خطا حین اجرا .
ایمیلشم که دستی میفرستم میگه اشتباه