5 دامین برام ثبت کردن 3 سوت :)
نمایش نسخه قابل چاپ
5 دامین برام ثبت کردن 3 سوت :)
7 دامنه برای من ثبت کردند سریع و با قیمت خوب
ولی 2 روزه جواب ایمیل بنده داده نمیشه
میشه بگید شما چظطوری هماهنگ کردید؟
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
ولی 2 روزه جواب ایمیل بنده داده نمیشه
میشه بگید شما چظطوری هماهنگ کردید؟
بعد از قرار دادن رابط مالی دامنه ، وارد سایت شده و سفارش خود را تکمیل فرمایید سپس هزینه مورد نظر را به حساب شرکت واریز نمایید و شماره فیش رو ثبت نمایید همچنین اطلاعات مرتبط با دامنه و فیش پرداختی را از طریق ایمیل برای این شرکت ارسال نمایید تا در اسرع وقت پرداخت های مالی شما انجام شود
دوست عزیز ما بصورت 24 ساعته انلاین هستیم و میتونید از پشتیبانی انلاین سایت مشاهده فرمایید
سفارش شما در سایت ثبت گردیده است . و امروز ایمیل خودتون را ارسال کردید و چطور ممکن است 2 روز ما به شما جواب نمیدیم . پرداخت های مالی فقط در ساعات اداری و بعد از تایید بخش حسابداری انجام میشود .
زمان ثبت: 2010-01-16 09:09:20 shiaweb.ir
واریز به کارت متمرکز از کارت شتاب کشاورزی ************ ٤۸۱۷۶ ۰ ۲٤۰۲ حسابداری اداره کل خدمات نوین ۰۸:٤۶:۲۱ ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
واریزی مبلغ شما امروز بوده و چطور ما دو روز هست به شما جواب نمیدیم .
. لطفا مقداری در گفتار خود صادق باشید , و درباره شرکت های معتبر زود قضاوت نفرمایید .
با تشکر
عجبا.....
دیروز من ایمیل زدم که چک کنم ولی هنوز به ایمیل بنده جوابی داده نشده.
خیلی جالبه
من ایمیل رو گفتم 2روزه
پرداخت مالی4 دامنه انجام گردید
ممکن است ایمیل ها در بالک میل شما قرار داشته باشند لطفا به دقت برسی نمایید . و برای ارتباطات بعدی از بالک میل خارج نمایید تا از این پس در این باکس شما قرار بگیرد درباره ارسال ایمیل فقط در ساعات اداری به ایمیل ها پاسخ داده میشود در روز جمعه ایمیل ارسال نموده اید و انتظار پاسخ در روز تعطیل را دارید . پرداخت های مالی باید به تایید واحد حسابداری برسه و پس از برسی اقدام به پرداخت خواهد شد ولی نه در روز های تعطیل در ضمن پرداخت هزینه از طرف شما در روز شنبه بوده و در روز شنبه در ساعت اداری پرداخت مالی شما انجام شده است .
زمان ثبت: 2010-01-16 09:09:20 shiaweb.ir
واریز به کارت متمرکز از کارت شتاب کشاورزی ************ ٤۸۱۷۶ ۰ ۲٤۰۲ حسابداری اداره کل خدمات نوین ۰۸:٤۶:۲۱ ۱۳۸۸/۱۰/۲۶ اطلاعات پرداخت هزینه از طرف شما
حداکثر زمان ثبت دامنه از زمان پرداخت تا ثبت 1 ساعت می باشد
لطفا قوانین را به دقت مطالعه فرمایید
پشتیبانی انلاین بصورت 24 ساعته لطفا مشکلات و درخواست های خود را خارج از ساعات اداری مطرح فرمایید
با تشکر .
4 دامنه برای بنده توسط افراوب تائید مالی شد.
ممنون ولی ای کاش می گفتید جمعه رو شما حساب نمی کنید!
سلام
واسه ما همين چند دقيقه پيش 2 دومين تمديد كردند.:x
تشکرات (Tankoloo) فوق العاده بابت پرداخت 3 دامین :d