پاسخ : آپلود سنتر مطمئن ؟
از میان ایرانی ها به نظر من پرشین گیگ از همش بهتره
پنل مدیریت خوبی داره فایل ها اگر با قوانین مخالفتی نداشته باشند به هیچ وجه پاک نمیشه و در کل از نظر سرعت و پایداری سایتشون هم خوبه تا به حال قطعی ان چنانی نداشته شاید قطعی لحظه ای بوده که اون هم در ایران طبیعی است.تازه 2 گیگ فضا با قابلیت اپلود فایل تا 250 مگابایت در هر پروسسه اپلود
ادرس پرشین گیگ - دو گیگابایت فضای وب رایگان برای فارسی زبانان - Persiangig
از میان خارجی ها
با 4shared کار کردم ولی خوشم نمی یاد ازش ولی خوبه
4shared.com - free file sharing and storage
و هم چنین خارجی خیلی زیاد است با فضاهای 10 گیگ و بیشتر ولی فایلات هم چنین دوامی ندارن فکر کنم اگه بعد از یه مدت دانلود نشن حذف میشن
ولی پرشین گیگ به هیچ وجه حذف نمی کنه
mediafire
4shared
rapidshare
که همشون هم ***** میشن بعضی مواقع و بعد از مدتی باز میشن.
من چند وقت پیش ناگهانی این سایت رو پیدا کردم بد نبود قبلا که لینکاش مستقیم هم بود ولی الان دیگه باید برید تو سایت بعد دانلود کنید
به گفته خودشم که فایلاتون چه زیاد دانلود بشه چه کم حذف نمیشه و پایداری بالایی داره
منم یه مدتیه لینک کمکی های سایتم رو از اینجا میدم:
Free File Hosting - Online Storage; Upload Mp3, Videos, Music. Backup Files
ولی اگه از نظر سرعت بخواید مدیا فایر تو ایران طرفدارای زیادی داره سرعتشم واقعا عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShahroKH
سلام
دوستان یک آپلود سنتر مطمئن که فایل ها رو توش نگه داره و حذف نکنه سراغ دارید ؟
میخوام یک سری فایل واسه دانلود سایتم آپلود کنم
سلام
من خودم بیش از 15 ماه هست که از uploaded.ir استفاده می کنم. لینک دانلود مستقیم بدون محدودیت دانلود به همه میده! من تا سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه در سایتشون آپلود کردم البته با FTP هم چنین امکان آپلود از لینک و FTP هم داره! البته رایگان نیست و خیلی کم پول میگیره. تا وقتی هم پول بدی فایل هاتو نگه میداره. مشکل کپی رایت هم نداره. هم چنین فایل هاتو رایگان انتقال میده به سرورشون حتی اگر بیش از چند گیگابایت باشه!
الان نسخه جدیدشو راه اندازی کردن و تا چند روزی نمیشه عضو شد و فایل آپلود کرد. شما چند روز دیگه سر بزن. واقعاً آپلود سنتر خوبی هست.
ایرانی نمیدونم ولی خارجی مدیا فایر بهترین گزینه ست
پرشین گیگ و آپلود تو اوکی هستند
بهترین آپلود سنتر با هزینه کم پارسا اسپیس هست یه مدت استفاده می کردم عالی بود البته ماهه برای عالی بود 3500 هزینه کنید.
100 گیگ فضا آپلود تا 2 گیگ
ایرانی هم هست