پاسخ : در خواست ioncube PHP Encoder 7.0.0.3
سلام اليکم خدمت مدير محترم انجمن(;)):
عزيزم اولاً که من نگفتم واردم من فقط اطلاعاتی رو که چند هفته پيش که ميخواستم چند فايل رو ديکد کنم، بدست اوردم نوشتم تا بقيه هم استفاده کنن.
دوماً در مورد اين لينک آخر هم والا من که هفته پيش سه تا فايل (دو تا iocube و 1 دونه فايل 23 کيلو بايتی که با source guardian v8 کد شده بود) براش فرستادم خداييش خوب ديکد کرد.
شما هم دوست داری اين فايلت ديکد بشه براش بفرست تا انجام بشه چون اگه بنده بفرمايم بايد شش دلار نا قابل هم از جيب بدم!!!:d
اين بابا نه فک و فاميل من هست که بخوام ازش حمايت کنم نه دوست و اشنا.
منم يه برنامه نويس مثل بقيه، از خدامه که يه انکدر پيدا بشه که نشه ديکدش کرد.
سلام
ممنون مصطفی جان
با این مورد کار نکردم , خودتون تست کردید ببینید چطوریه ؟؟
در مورد ionCube online encoder جدیداً کسی تست کرده ببینه کدام نسخه هست ؟؟
آخرین باری که خودم تست کردم نسخه 6 بود
موفق باشید
فایل ها جهت تست دیکود رو انجام میدم اگر کسی خواست ...
لودری برای 7 نیومدی هنوز ، دیکود با آخرین ورژنش غیر ممکن هست، البته سایت های مرجعی لودرش رو گذاشتن اما در عمل جواب نمیده، تست کردم که میگم، نه فقط روی یه فایل، چندین فایل !!
سلام
نسخه ionCube online encoder را تست کردم
درسته نسخه 7 را موجود داره اما یک پیش نیاز , نیاز داره که اون هم php 5.3 هست و با نسخه های php 5.2 مشکل داره
می خواستم ببینم کسانی که نسخه آنلاین را تست کردن آیا با این مورد روبرو شدن ؟؟
چون اگر قرار باشه ما از نسخه 7 که نسخه آنلاین هم داره استفاده کنیم باید نسخه php سرورهامون را هم به 5.3 ارتقاء بدیم که فکر میکنم این موضوع برای خیلی ها خوشایند نباشه
ممنون میشم اگر کسی نسخه آنلاین را تست و استفاده کرده , راهنمایی کنه
موفق باشید
2 فایل پیوست
سلام آقا رحمان،
همون طور که گفتم جز نوشتن extension راه 100 درصدی که نشه کرکش کرد وجود نداره ولی شما بيا اين کار هايی رو که ميگم بکن تا دسترسی به کد اصلی رو تا حد ممکن سخت کنی:
اول تعداد فايل هات رو به حد اکثر برسون.مثلاً اگه يه فايل داری که 10 تا function در اون نوشته شده بيا هر function رو توی يه فايل جدا بنويس.
بعد تمام فايل های php و script های javascript رو obfuscate و تا حد امکان compress کن.صد در صد اين کارو بکن.يعنی مثلاً اگه سه تا متغير داری با اسم های server_ip , server_pass, server_user و يا دو function با نام های vmserver_connect و vmserver_authenticate، نام اون هارو با متغير های a و b و c و نام function ها رو مثلاً به ab و ac تبديل کن و تما فضاهای خالی رو در فايل حذف کن.
اکثره شرکت های برنامه نويسی در دنيا برای برنامه های نوشته شده با زبان های php،جاوا،python,perl و ديگر زبان های اسکريپتی اين کارو انجام ميدن چون اگه حتی طرف سورس برنامه رو هم داشته باشه دهنش سرويس ميشه تا اون رو بفهمه و سورس اصلی برگردونه و بعضی وقتا حتی غير ممکن هست.
بعد از همه اين کارا بيا اين فايل های obfuscate و compress شده رو با هم ioncube و هم با sourceguardian انکد کن.
اينجوری هم هزينه ديکد کردن فايل های شما خيلی بالا ميره(چون هزينه بر اساس تعداد فايل حساب ميشه.) و هم اينکه اگه ديکد هم بشه فهميدن طريقه کار script چون obfuscate شده کار حضرت فيله!!
در صورتی هم که از online ecoder استفاده کنين از نظر هزينه انکد هم برای شما فرقی نميکنه(چون انکد بر اساس حجم هست نه تعداد).
در زير هم دو تا فايل يکی فايل اصلی و يکی obfuscate شده برای مقايسه براتون گذشتم.
فایل پیوست 5693
فایل پیوست 5694
يا مثلاً الان اسکريپت زير که مربوط به google analytics هست obfuscate شده که خودنش واقعاً بینهایت سخته.
http://google-analytics.com/ga.js
از obfuscator زير هم ميتونيد برای obfuscate & compress فايل های php و js استفاده کنيد.
Code Eclipse - PHP Obfuscator
https://www.google.com/search?q=php+obfuscator
JSMIN, The JavaScript Minifier
JS Minifier
https://www.google.com/search?q=php+obfuscator
در ضمن با اين موارد بالا چون library اپن سورس هم برای اتصال و مديريت vmware esxi به زبان php هست خيلی بعيد ميدونم کسی اين قدر وقت برای ديکد اين اسکريپت بزاره مگر يک احمق بيکار که زياد نگران اون نباشيد.
سؤالی بود در خدمتم.
موفق باشيد.
نقل قول:
درسته نسخه 7 را موجود داره اما یک پیش نیاز , نیاز داره که اون هم php 5.3 هست و با نسخه های php 5.2 مشکل داره
اين مورد رو مطمئن هستيد شما؟
آخه توي سايتش که نوشته:
کد:
online php encoder for php 4, php 5 and php 5.3+
شما اخرين ورژن لودر رو نصب کردين؟
نقل قول:
اين مورد رو مطمئن هستيد شما؟
آخه توي سايتش که نوشته:
کد:
online php encoder for php 4, php 5 and php 5.3+
شما اخرين ورژن لودر رو نصب کردين؟
سلام
در مورد پست قبلی مطالعه میکنم و توضیح میدم
در مورد این پست بله تست شد
وقتی که شما قرار هست فایلها را انتخاب کنید و اضافه کنید برای تبدیل نوع php باید مشخص شود
در قسمت Source Language وقتی که php 5 را انتخاب میکنیم خروجی که میده با نسخه 6 هست اما زمانی که php 5.3 را انتخاب میکنیم خروجی که میده مربوط به نسخه 7 هست
باز هم ممنون از راهنمایی هاتون
موفق باشید
من دارم چطور میتوانم کمک کنم
نسخه اصلی از سایتش خریدم آخرین نسخه
کد:
PHP script C:\xampp\htdocs\s2.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.2.win. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please find the required loader within SourceGuardian installation directory or visit the SourceGuardian php encoder site to download it.
کد:
http://www.sourceguardian.com/ixeds/
لودرشم بزارین , تو سایتش تا اونجا که من دیدم ورژن 5.2 نبود .
__________________________________________________ _______________________________
توی همون پک ixed.4win هست این فایل .
نقل قول:
من دارم چطور میتوانم کمک کنم
نسخه اصلی از سایتش خریدم آخرین نسخه
اگر امکان پذیرهست نسخه موجود شما را بنده با قیمت پایین خرید میکنم
یا اینکه نسخه موجود را در اختیار یکی از اعضای مورد اطمینان مانند امیر یا ... قرار بدید من هم فایلهای ماژول را در اختیار ایشون قرار میدم تا برای ما کد کنن
بعد بنده هزینه استفاده از نرم افزار را به شما تقدیم میکنم
چون متاسفانه امکان ارائه فایلهای اصلی نیست
موفق باشید