پاسخ : فروش سرور مجازی مجاز است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
درود دوباره خدمت تمامی دوستان
از چند نفر شنیدم که فروش سرور مجازی از طرف دولت غیر مجاز اعلام شده و فروشنده متخلف محسوب میشه
میخواستم بدونم آیا صحت داره؟
سلام صحت داره بله از طرف پلیس فتا داره پیگیری میشه ایمیلش هم موجود هست اون های که سرور های مجازی ویندوز میفروشن رو ... میگیرن ایمیل از طرف پلیس فتا به ایمیل ما
کد PHP:
با سلام قرار بود شرکت شما با ما همکاری داشته باشد در مورد سرور های مجازی الان 2 ماه گزشته و هیچ ایمیلی از شما به دست ما نرسیده .
بعضی از دوستان جوری صحبت میکنن انگار من جزو باند مافیا هستم:d
ببینید دوستان من اینو شنیده بودم و بخاطر مطمئن شدن از شما پرسیدم چیزی هم در مورد پلیس فتا نمیدونم
الان شرکت های زیادی و معروفی از جمله ایران هاست دارن این سرویس رو ارائه میدن
اگر من در قوانین کاریم این موارد رو قرار بدم که در صورت سوءاستفاده عواقب کار به عهده شخص خریدار هست و .... فکر نکنم مشکلی باشه
و مورد بعدی اینکه شاید برای شروع کار بشه مشتریان رو زیر نظر داشت ولی در ادامه غیر ممکنه و ممکنه کسی از ما سرور بگیره و بعد خودش برنامه های اکانتیگ و .... نصب کنه و ...
در مورد کارت ملی هم که گفتید همه زیر بار چنین چیزی نمیرن و اینکه اصلا مقدور نیست که چنین کاری انجام بشه
در این کار فقط همین مورد هست که کمی نگرانم میکنه...پیشنهاد شما چیه؟ به جز کارت ملی
نقل قول:
سلام
مثل این میمونه بگید فروش چاقو جرم است؟ (مهم قصد شما برای فروش + نوع چاقویی که میفروشید)
اگر vps مثلا (در بهترین حالت) برای حمله ddos فروش بره، اونم مثلا فروشنده قید کنه حتی میتونید سرورهای ایرانی رو بزنید، در اینصورت قطعا جرم هست...(در حال حاضر خیلیا مخفیانه از این مدل کارا میکنن)
ارادت:x
اینو شما میگی
اما اینجا ایرانه عزیزم
یه جرمی اتفاق بیوفته اونقدر میگیرن تا برسه به خودشون . اونجا دیگه بی خیال میشن :))
شما یه جرم انجام بدی ، isp شما هم زیر سوال میره (اگه خصوصی باشه)
نقل قول:
الان شرکت های زیادی و معروفی از جمله ایران هاست دارن این سرویس رو ارائه میدن
بهشون یک ایمیل بزنید بگید یک سرور مجازی بدین ، چیز پی ان عهم برام روش راه اندازی کنید می خوام برم بفروشم ببینید چی بهتون جواب میدن (اگر معتبر باشن و از قوانین آگاه باشن انجام نمیدن)
نقل قول:
اگر من در قوانین کاریم این موارد رو قرار بدم که در صورت سوءاستفاده عواقب کار به عهده شخص خریدار هست و .... فکر نکنم مشکلی باشه
به شرطی که خودتون براشون ابزار خلاف رو راه اندازی نکنید و خبر نداشته باشید از فعالیتشون مشکلی نیست
نقل قول:
و مورد بعدی اینکه شاید برای شروع کار بشه مشتریان رو زیر نظر داشت ولی در ادامه غیر ممکنه و ممکنه کسی از ما سرور بگیره و بعد خودش برنامه های اکانتیگ و .... نصب کنه و ...
طبق صحبت پلیس فتا که می گه : باید ابزاری نصب کرد که بتونید کنترل کنید :دی حالا کاری نداریم به این حرف ها ، شما راه اندازی نکن ، و به کسایی که مستقیما می گم این سرویس رو برای این چیز می خوایم سرویس نده ، نمیخواد کنترل کنی
نقل قول:
در مورد کارت ملی هم که گفتید همه زیر بار چنین چیزی نمیرن و اینکه اصلا مقدور نیست که چنین کاری انجام بشه
در این کار فقط همین مورد هست که کمی نگرانم میکنه...پیشنهاد شما چیه؟ به جز کارت ملی
علت زیر بار نرفتنش چیه؟ می خواد خلاف کنه میترسه ؟ :دی پلیس میگه نباید چراغ قرمر رد کنی ، اما شما زیر بار نمیری و رد میشی ، پس این مشکل پلیس هست یا شما؟
شما باید اول کاربر رو بشناسید و مدارک شناسییی ازش داشته باشید بعد سرویس بدید
کنترل از طریق تراکنش باتکی هم میتونه کمکتون کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
بهشون یک ایمیل بزنید بگید یک سرور مجازی بدین ، چیز پی ان عهم برام روش راه اندازی کنید می خوام برم بفروشم ببینید چی بهتون جواب میدن (اگر معتبر باشن و از قوانین آگاه باشن انجام نمیدن)
بله میدونم نمیدن ولی ممکنه مشتری بره خودش نصب کنه و استفاده کنه و ماهم اطلاعی نداشته باشیم در اینصورت ما مقصر نیستیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
به شرطی که خودتون براشون ابزار خلاف رو راه اندازی نکنید و خبر نداشته باشید از فعالیتشون مشکلی نیست
تحت هیچ شرایطی چنین کاری انجام نمیدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
طبق صحبت پلیس فتا که می گه : باید ابزاری نصب کرد که بتونید کنترل کنید :دی حالا کاری نداریم به این حرف ها ، شما راه اندازی نکن ، و به کسایی که مستقیما می گم این سرویس رو برای این چیز می خوایم سرویس نده ، نمیخواد کنترل کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
علت زیر بار نرفتنش چیه؟ می خواد خلاف کنه میترسه ؟ :دی پلیس میگه نباید چراغ قرمر رد کنی ، اما شما زیر بار نمیری و رد میشی ، پس این مشکل پلیس هست یا شما؟
شما باید اول کاربر رو بشناسید و مدارک شناسییی ازش داشته باشید بعد سرویس بدید
کنترل از طریق تراکنش باتکی هم میتونه کمکتون کنه
علت زیر بار نرفتن یکی اینه که بعضی ها دوست ندارند اطلاعات شخصی خودشون رو در اختیار سایرین قرار بدن و مورد بعدی هم ممکنه طرف براش مشکل باشه اسکن بگیره برای شما بفرسته
من میخوام کاری کنم که هم دچار دردسر نشم هم اینکه مشتری اذیت نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
علت زیر بار نرفتن یکی اینه که بعضی ها دوست ندارند اطلاعات شخصی خودشون رو در اختیار سایرین قرار بدن و مورد بعدی هم ممکنه طرف براش مشکل باشه اسکن بگیره برای شما بفرسته
من میخوام کاری کنم که هم دچار دردسر نشم هم اینکه مشتری اذیت نشه
ببینید طرف که می خواد بیاد سرویسی بگیره که همه جور استفاده می تونه کنه باید یک مدرک شناسایی هم داشته باشه
مثلا من میرم بانک می خوام حساب بانکی افتتاج کنم ، دوست ندارم اونا اطلاعات شخصیم رو داشته باشن یا اصلا سختم هست برم کارت ملی بیارم بدمشون (ایرانسلم قبلنا بدون مدرک شناسایی سیمکارت میداد ، البته الانم از طریق کانال هایی میده:دی) پس بان و ایرانسل نباید از من مدارک بخواد؟
راه حلشم بهتون گفتیم : یا از تراکنش بانکیشون استفاده کنید یا از صحت تلفن همراهشون ویا صحت کد ملیشون که وارد کردن مطمئن بشید (البته همه اینا روش دور زدن داره اما از هیچ بهتره)
من که کل سرورام و آوردم ایران خودمو راحت کردم :))
موفق باشید
فروش سرور مجازی جُرم است و حداقل شونصد ضربه شلاق دارد نُخته سَرِ غَط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
فروش سرور مجازی جُرم است و حداقل شونصد ضربه شلاق دارد نُخته سَرِ غَط
البته بستگی داره فاکتور بدی یا نه :d
میدونی که چی میگم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
البته بستگی داره فاکتور بدی یا نه :d
میدونی که چی میگم ؟
چون جُرم بود فاکتور ندادم دیگه :d
بیا یه سویچ بگیر، قول میدم فاکتور بدم :d مُهر هم میزنم تازه o:-)
یک جواب روشن بدید
دوستی قرار بود اسکن نامه فتا رو بزاره!