من خواستم کارتون راه بیفته. هر کسی تجربه هایی داره که اختیارش با خودشه که بخواهد اموزش بده یا نه !! انشا الله که خودتون پیدا کنید و مشکل برطرف بشه. انتظار نداشته باشین که هر چیزی بصورت public در اختیار همه قرار بگیره !!
نمایش نسخه قابل چاپ
به دیتاسنتر تیکت بزنید ببنید میتونن آیپپی هاتون رو روی گیت وی اولیه سرورتون route کنن ؟
متاسفانه ساپورت گفت "
Hi,
None of this is part of our technical support. "
به همین سادگی :|
لطفا دوستان کمک کنند...
دوستان عزیز - مشکل از سمت دیتاسنتر بودش - زیرا باید گیت ویی که برامون قرار میدن بدون اینکه جایی ادد بشه پینگ بده - یعنی من نیازی نبود x.x.x.225 رو توی وی ام ور ادد کنم ( توی بخش نتورکینگ )اونو که ادد میکردیم پینگ میداد - اونو حذف کردم ( چون نیازی نبود اصلا ) دیدم پینگ نمیده - به کمک ادمین عزیز " Aria " به این نتیجه رسیدیم که گیت وی از سمت دیتاسنتر پینگ نمیده - من در تیکتی دوباره تاکید کردم که من اینجا تنظیمات رو انجام دادم و مشکل از سمت خودشونه - بالاخره که چک کردند دیدن آره ی جای کارشون ایراد داشته که درست کردن - پس گیت وی باید تحت هر شرایطی پینگ بده وقتی پینگ نده یعنی باید برید یقه دیتاسنترو بگیرید.
بدین صورت بقیه آی پی هامون هم اوکی شد x.x.x.226 و x.x.x.227 و ... الان هر کدوم رو که به وی پی اس هامون اختصاص بدیم پینگ داره - چون گیت ویشون آپه و پینگ داره !
با تشکر