پاسخ : یک سوال خیلی مهم از سئو کاران عزیز
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن الکی اظهار نظر کنند و اطلاعات 10 سال پیششون رو به رخ مردم بکشند!
این گفته خود گوگله از سایت پشتیبانی گوگل :
نقل قول:
In general, Google won't display any content in rich snippets that is not visible to human user. It can be tempting to add all the content relevant for a rich snippet in one place on the page, mark it up, and then hide the entire block of text using techniques like display:none, value-title, css etc. Don't do it! Google will ignore content that isn't visible to human users, so you should mark up the text that visitors will see on your web pages.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن الکی اظهار نظر کنند و اطلاعات 10 سال پیششون رو به رخ مردم بکشند!
این گفته خود گوگله از سایت پشتیبانی گوگل :
شما که این گفته ی گوگل رو share کردید ما دقیقا عین همین قضیه رو واسه keyword و description داریم که نمایش داده نمیشه ولی ورودی ازش گرفته میشه
در ضمن اطلاع قدیمی نیست و میتونید امتحان کنید
keyword یا metakeyword ؟
اگر متا کی ورد منظورتونه که مدتهاست منسوخ شده. سایت seomoz.org رو ببینید. این سایت یکی از مراجع بزرگ سئو هستش که با گوگل هم ارتباط نزدیکی داره. توی هیچکدوم از صفحاتش از متا کی ورد استفاده نکرده. پس حتما لازم نبوده دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
keyword یا metakeyword ؟
اگر متا کی ورد منظورتونه که مدتهاست منسوخ شده. سایت seomoz.org رو ببینید. این سایت یکی از مراجع بزرگ سئو هستش که با گوگل هم ارتباط نزدیکی داره. توی هیچکدوم از صفحاتش از متا کی ورد استفاده نکرده. پس حتما لازم نبوده دیگه
اینجوری که نیست دوست عزیز
این همه سایت های بزرگی که از وردپرس دارن استفاده میکنن اگه پلاگین all in seo pack نباشه کلی از بازدیدشون رو از دست میدن
من این حرف شما رو که منسوخ شده اصلا قبول ندارم چون این قابلیت واقعا تا حد زیادی رو تو سئو تاثیر میزاره با اینکه فقط تو سورس هستش
اینهایی که گفتم حرفهای خودم نبود. از خودم هم کشف یا اختراع نکردم. چیزهایی بود که خوندم از اینور و اونور. از دو سه نفر از دوستان هم پرسیدم. از یکی دو نفر از نوابغ سئو هم پرسیدم. نمونش سپیتا انصاری که اگه خواستید اطلاعاتشو بدم ایمیل بزنید بهش.
این همه منابع هست توی اینترنت. میتونید به راحتی و به رایگان اطلاعاتتونو بروز کنید.
اینم دقت کنید که من meta keyword رو گفتم. نه meta description
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
اینهایی که گفتم حرفهای خودم نبود. از خودم هم کشف یا اختراع نکردم. چیزهایی بود که خوندم از اینور و اونور. از دو سه نفر از دوستان هم پرسیدم. از یکی دو نفر از نوابغ سئو هم پرسیدم. نمونش سپیتا انصاری که اگه خواستید اطلاعاتشو بدم ایمیل بزنید بهش.
این همه منابع هست توی اینترنت. میتونید به راحتی و به رایگان اطلاعاتتونو بروز کنید.
اینم دقت کنید که من meta keyword رو گفتم. نه meta description
خوب راجع با اینکه key رو کنار بزاریم راجع به descr توضیحتون چی میتونه باشه؟
آقا حميد پيشنهاد مي كنم با ايشون بحث نكنيد فايده اي نداره
Description بر عکس از اهمیت فوق العاده زیادی برخورداره. چون در نتایج جستجو ظاهر میشه و به کاربر در انتخاب نتیجه مورد نظر کمک می کنه. گوگل اگرچه تاکید خیلی زیادی روی Description داره، در عین حال میگه که به هیچ عنوان عامل بالابردن رنک سایت محسوب نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
آقا حميد پيشنهاد مي كنم با ايشون بحث نكنيد فايده اي نداره
کسی از شما راجع بحث ما نظر نخواست
لطفا یاد هم بگیرید تو کار هایی که بهتون مربوط نیست دخالت نکنید چون اینجوری خودتون رو کوچیک می کنید:71:
دوستان همونطور که ذوست خوبمون hamidjan اشاره کرد، یک قاعده کلی که گوگل سعی داره میکنه بصورت کامل عملی کنه این هست که
گوگل سعی می کنه رفتارش با صفحات وب مانند رفتار یک انسان باشه ، پس از استفاده از هر روشی که این اصل کلی را نادیده بگیره اگر چه تقلب و غیره هم نباشه تاثیر چندانی در هدف شما نخواهد داشت.
سپاس