تجربه و سابقه رو همتون یادتون رفته
همین پارس دیتا رو که میگین بنده 10 سال که بیشتر
حالا میگیرم 10 سال پیش تو مجلات کامپیوتری تبلیغ میکردند و هاست و دامنه میفروختند
شرکت های دیگه رو نمیدونم اما پارس دیتا سابقه قدیمی داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربه و سابقه رو همتون یادتون رفته
همین پارس دیتا رو که میگین بنده 10 سال که بیشتر
حالا میگیرم 10 سال پیش تو مجلات کامپیوتری تبلیغ میکردند و هاست و دامنه میفروختند
شرکت های دیگه رو نمیدونم اما پارس دیتا سابقه قدیمی داره.
دوست من ببینید اصولا هر شرکت و یا سایتی باید سیاست قیمت گذاری داشته باشه در حد کیفیت سرویس های خودش و ساپورت و سایر مسائل و سعی کنه همیشه در یک حد و حدودی که بر حسب موارد بالا داره حرکت کنه !
در مورد تابستان هم منظور دوستمون بچه مدرسه ای ها بود که با اتمام امتحانات خرداد ماه شروع به پهن کردن بساطشون می کنند و اواخر شهریور ماه که باباشون کامپیوتر و اینترنشون رو کمپلت جمع میکنه میزنن به چاک ! :d
ایران هاست به خاطر پشتیبانی و هزینه هایی که برای سرورهاش میکنه مجبوره هزینه بالا بگیره تا بتونه هزینه کارمندهاش،هزینه سرورهاش،مالیات،هزینه دفتر شرکت و هزینه . . . رو بده
مجبوره قیمتهای بالا بده تابتونه جبران کنه و در ضمن توی رنکینگ ایران فعلا از لحاظ دامنه net،org ،com جلوتر از همه است و رنکینگ یک ایران رو گرفته
اگر من به شما بگویم فلان جا یک پرس کوبیده رو میده مثلا هزار تومن، شما اونجا غذا میخورید؟
قطعا نمیخورید! چون مطمئنید که با آن قیمت قطعا گوشت گوسفند یا گوساله نخواهید خورد! قطعا نمیگویید «همه کوبیدههای ارزان قیمت دلیل بر ... بودنشان نیست!»
ارزان یعنی مثلا یک هاست 50 تومنی را بدهند 40 تومان. وقتی کسی آن را میدهد مثلا 5 یا 10 تومان یا ریگی به کفشش است، یا مشاعرش را ازدست داده است که در هر دو حالت خرید از آن کار درستی نیست.
:-)
از همه دوستان عزیز که وقت گذاشتن و جواب دادن ممنونم
از حرفاتون چیزای زیادی دستگیرم شد
ولی به نظر شما قیمت بالای دامنه اونم آی آر میتونه بخاطر کیفیت و پشتیبانی باشه؟ من اینطور فکر نمیکنم چون آی آر همه از nic هستن
شرکت ایران هاست یکی از برترین شرکت های ایرانی در زمینه ارائه خدمات میزبانی وب و همکار ما میباشند طبیعتا قیمت بالا دلیل دارد و قیمت های ارزان بی دلیل نیست .
امیدواریم این شرکت و سایر شرکت های هاستینگ در زمینه ارائع خدمات موفق باشند و هرروز موففیت های جدید بدست اورند .
کار درست رو همون ها می کنند.
الان فروش یک هاست یک ساله با یک سال پشتیبانی کلی مسائل و مشکلات قیمتش از 1 جفت کفش کمتره ، در حالی که فروشنده کفشش رو می فروشه و قضیه تمام هست. اما شما باید یک سال به کاربر سرویس بدی.
قیمت فروش هاست از شارژ ایرانسل هم کمتره ، خلاصه تورم هی می ره بالا ، تو هاست تورم منفی ایجاد می شه ! دلیلش مشخصه اغلب کسایی که می اند توی این کار به عنوان شغل بهش نگاه نمی کنند ، بلکه یه سرگرمی و گرفت گرفت ، نگرفت نگرفت بهش نگاه می کنند .
یکی هم در یک تاپیک دیگه آمده میگه می خواد چند سایت راه بندازه و براش بهتره ریسلر بگیره و برای جبران هزینه هاست سایت خودش سرویس بفروشه!
یکی هم میاد مفت میده بعد به من پیغام خصوصی میده که هاست ارزان فروختم مثل چی تو گل گیر کردم حالا چطوری گران کنم که مشتریام از دست نره!
از اینطور افراد زیاده که به این کار حرفه ای و برنامه ریزی شده نگاه نکرده اند!
اونا برای کارشون ارزش قائل هستن!