پاسخ : مشکل دانلود کردن دیتابیس حجیم و انتقال به سرور جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
آقا نرم افزار چیه برو phpMyAdmin بعد دیتابیس خودتو از سمت چپ انتخاب کن بعد بالا Export رو کلیک کن یه صفحه باز میشه دو تا گزینه مثل این هست:
- Quick - display only the minimal options
- Custom - display all possible options
Custom - display all possible options رو انتخاب کن به محض انتخاب یه جدول زیر Custom - display all possible options باز میشه که کل جدول های دیتابیس توش هست با انتخاب کردن جدول ها دیتابیس رو تکه تکه بگیر حجمت زیاده 5 تا 5 تا انتخاب کن بعد تایید بزن دانلود بشه و برای بقیه هم همین کارو انجام بده ولی تو اولی مثلا جول 1.2.3 انتخاب شده دیگه نباید تو دمی 1.2.3 انتخاب بشه 3.4.5 باید انتخاب بشه همین طور ادمه بده تموم شد بازم تکه تکه بریز رو دیتابیس جدید فرقی هم نداره کدوم اول باشه کدوم آخر
آقا نزن ما رو روز جمعه ای !:->
رفتم داخلش و مو به مو انجام دادم . بعد انتخاب تکه ها یکسری تنظیمات داره پایینش . به اونها دست نزنم یا باید تنظیماتی براش قرار بدم ؟
با تشکر
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
الان من 5 تای اول رو انتخاب کردم و به تنظیمات پایینش هم دست نزدم . دانلود کرد . حجمش شده 16 کیلوبایت !!!! همینطوری باید باشه ؟ من که فکر نمیکنم .
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
مسیر کار درسته . پارت های بعدی داره حجیم میشه .
خوب نمی زدم که یاد نمی گرفتی
آره درسته همین طور ادمه بده البته حجم تو هر کدوم متفاوت هست یکی 1 مگ یکی 10 مگ ولی تا آخر ادمه بده تا جدول ها تموم بشن تموم که شد همونجوری که تکه تکه هست دوباره تکه تکه آپ کن
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
به تنظیمات دست نزن فقط go بزن :111:
دیتابیس رو به ترتیب انجام شده گرفتم . اما حجمش با حجم واقعی اش نمیخونه . طبیعی هستش ؟ فشرده اش کرده ؟ الان نزدیک به 17 تا فایل شده .
سلام
وقتی می خوتی دستور رو بزنی
به جای
{path}
مسیر رو بزار
مثلا
کد PHP:
/home/test/public_html/
خوب حالا می توی حتی دانلود کنی یا با ftp »نتقل کنی
اگر اسم یوزر jaber و نام دیتابیس db باشه و بخوای توی مسیر بالا بریزی اینو بزن
کد PHP:
mysqldump --opt -u jaber -p db > /home/test/public_html/backup.sql
بعد از اجرای دستور پسورد یوزر رو میزنی چند مین طول میکشه بسته به حجم دیتابیس
بعد منتقل میکنی
کل روند انتقال و ریستور کردن برای دیتابیس با حجم 3-4 گیگ 20 دقیقه هم نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
وقتی می خوتی دستور رو بزنی
به جای
{path}
مسیر رو بزار
مثلا
کد PHP:
/home/test/public_html/
خوب حالا می توی حتی دانلود کنی یا با ftp »نتقل کنی
اگر اسم یوزر jaber و نام دیتابیس db باشه و بخوای توی مسیر بالا بریزی اینو بزن
کد PHP:
mysqldump --opt -u jaber -p db > /home/test/public_html/backup.sql
بعد از اجرای دستور پسورد یوزر رو میزنی چند مین طول میکشه بسته به حجم دیتابیس
بعد منتقل میکنی
کل روند انتقال و ریستور کردن برای دیتابیس با حجم 3-4 گیگ 20 دقیقه هم نمیشه
الان نزدیک 20 دقیقه هستش که بعد اجرای عملیاتی که شما گفتین و من انجام دادم تو صفحه هی این حرف خط به خط تکرار میشه :
y
y
y
y
y
y
y
y
y
.....
طبیعی هست به نظرتون ؟
سلام
نباید چیزی تکرار بشه
وقتی پسورد رو می زنید باید چند دقیقه ای هیچ اتفاقی نیافته بعد دوباره خط فرمان بیاد
در صورتی که تمایل دارید پیغام خصوصی بفرستید تا مشکلتون رو حل کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
نباید چیزی تکرار بشه
وقتی پسورد رو می زنید باید چند دقیقه ای هیچ اتفاقی نیافته بعد دوباره خط فرمان بیاد
در صورتی که تمایل دارید پیغام خصوصی بفرستید تا مشکلتون رو حل کنم
پیام خصوصی هم دادم و ادتون کردم .
بعد از کلی تلاش نافرجام . ادمین هاست زحمت کشیدن و بانک های sql رو به من تحویل دادن . یکیش 29 مگ هست و یکی دیگه 106 مگ .
برای بارگذاری صد در صد phpmyadmin اینکار و انجام نمیده چون هردو حجیم هستن . چطور میتونم این بانک ها رو به نظرتون رو سیستم خودم تکه تکه کنم و از طریق phpmyadmin که سالم هم تشخیصشون بده اپلود کنم ؟
آقا راست می گن دیگه می تونی تکه تکه ش کنی
و یا این که حداکثر سایز ایمپورت رو که داخل کانفیگ سرور هست بگی ببرن بالا . (البته نمی دونم حداکثرش چقدره )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadi_31456
آقا راست می گن دیگه می تونی تکه تکه ش کنی
و یا این که حداکثر سایز ایمپورت رو که داخل کانفیگ سرور هست بگی ببرن بالا . (البته نمی دونم حداکثرش چقدره )
اصلا بحث دریافت تکه تکه نیست . من هر دو بانک رو بصورت کامل از هاست تحویل گرفتم . اما برای import کردنشون . به چیزی احتیاج دارم که قسمت قسمتشون بکنم تا بتونم بریزمشون رو هاست . چون حجم ایمپورتش بیشتر از 8 مگ نیست . اضافه هم فکر نکنم بشه کرد .