توی ارتش همیشه یه ترس از بالا دستیت داری! پیشنهاد من دوستانه بود، جدیدا خیلی ها دوس دارن وارد نظام و ارتش بشن ولی وقتی مُدتی گذشت میفهمن که اشتباه کَردن! راه برگشتی هم نداره اگر هم داشته باشه همش دردسره ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها سربازی میرن ارتش با اینکه 1.5 سال بیشتر نیست همش عزاداری میکنن
بعد شما داوطلبانه میخوای بری ارتش کار کنی
اقا دم شما خیلی گرم عجب دلی داری ;)
دوست من اون اخباری که برات فرستادم قدیمی بود تقریبا ، فقط میخواستم موضوع رو نشونت بدم ، در حال حاضر از ترم جدید دانشگاههای اعلام شده دانشجو میپذیرند و این رشته به صورت فعال دانشجو میگیره ، وقتی از دست نمیدی ، طبقه شرایط ثبت نام میکنی و بسمالله. شروع میکنی به درس خوندن . بعدشم وارد نظام میشی (ارتش سایبری) . یه تحقیقی بکن
راستیتش تصمیم با خودت هست . من هیچ نطری ندارم ولی در مورد این که خودتون مشتاف هستید برید من پلیس فتا رو پیشنهاد می کنم
اینو بگم که راه رفتن به پلس فتا اینه که یه مدتی شما با پلس فتا همکاری کنی و بعد مدتی شما برای استخدام نیروی انتظامی ثبت نام کنی
و بعد از مدتی که آموزشت تموم شد . به راحتی با اون مرکزی که پلیس فتا بوده می تونن شما رو با یه نامه نگاری ساده جذب پلیس فتا کنن
من این رو از خود کارمندهای پلیس فتا شنیدم که شما می تونید یه مدت همکاری کنید البته همکاری مثبت و بعد مراحلی که گفتم رو میرید و به راجتی
می تونید برید استخدام پلس فتا بشید البته باید شرایط ورود به نیروی انتظامی رو هم داشته باشید
از صجبت ها ممنون ولی چند نکته هست.
یکی اینکه من هیچ وقت نگفتم قصد ورود به ارتش رو دارم در اصل هدفم سپاه بود.
دوم اگه قرار باشه برم حوزه خوب همون سربازیم دیگه چه کاریه.
درضمن اگه کسی واقعا میخواد نظامی باشه و به عنوان یه سرباز پس واقعا باید آموزش ببینه و نه این آموزش های آبکی که سربازهای ما میبینن و فردا یه تیر در کنند خیس میکنند.
در مورد پلیس فتا و دانشکده سایبری هم اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم
با توجه به این که خدمت نرفتی و با لیسانس میخوای بری
پس از حدود یکسال تا دو سال بعد از استخدام درجه شما ستوان یکم هست
3 سال بعد سروان هستی
4 سال بعد سرگرد
4 سال بعد سرهنگ دوم
4 سال بعد سرهنگ تمام
تا به حال شده حدود 17 سال سابقه کاری
از این به بعد درجه گرفتن دشوار هست و اگر کارشناسی ارشد داشته باشی باز به نفعت هست چون 4 سال زودتر ترفیع داری
الان 13 سال از خدمت شما باقی مانده هست و درجه سرهنگی که همان 16 هست
درسته که درجه احتمالا تغییر نمیکنه ولی رتبه حقوقی شما طبق روال هر 4 سال از این پس افزایش پیدا میکنه در پایان خدمتت حقوقی برابر درجه 19 یا 20 رو هم میتونی بگیری که در موعد بازنشستگی هم یک درجه ترفیع خواهند داد
اولش حقوق پایین هست ولی در اخر حقوق خوبی رو میتونی داشته باشی
یک نکته دیگه اگر رفتی تو نظام فعالیت های بیرون شما محدود میشود چون رسته ای در نظام وجود دارد به نام حفاظت که شدید شما را کنترل میکند(یعنی فعالیت در اینترنت و ... پر)
سلام
معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی ( فاوا ) استخدامی داره
تا 18 اردیبهشت هم بیشتر مهلت ثبت نامش نیست !
درجه داری : دیپلم فنی یا کاردانش
افـسـری : کاردانی - کارشناسی - و کارشناسی ارشد
رشته های مورد نیاز : رایانه ( نرم افزار - سخت افزار ) - مهندسی it
5 ساله پیمانی هست . خدمتت هم حساب میشه :)
اولویت هم با کسانی هست که زودتر ثبت نام میکنن
اطلاعات بیشتر خواستید بگید بهم
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
نیروی انتظامی هم هست . همینی که بالا گفتم
وزارت دفاع هم هست : آگهی استخدام در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران | وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح - IR.IRAN Ministry of Defence
آخه پسر خوب آدم اول میره نظام بعد درس میخونه نه اینکه درس خودنده بره نظام
قضییه فامیل ما شد یه فامیل داریم پزشکه بعد رفت سپاه همه مسخرش میکنن که بابا شما اول دکتر شدی بعد پاسبان؟
بعد این کارار روحیه ی خاصی میخواد
به این چیزا فکر کن
اگه عاشق این کارا هستی برو ارتش چون نظم و ... عالیه
ولی اگه فکر پول هستی و برای شغل میخوای برو سپاه چون هم با ادب هستند هم خوب حقوق میدن
نیرو انتظامی رو بیخیال شو کلا
هاست 97: ممنون از توضیحات کاملتون. در مورد محدود شد فعالیت ها که طبیعی هست. ولی من با این موضوع مشکلی ندارم :)
ToooPDL: این نهاد دقیقا حوزه کاریش چیه؟ منظورم فاوا هست. سایتی معرفی چیزی داره؟
Ashkankamangar.ir: من این طرز فکر رو قبول ندارم که کسانی وارد نظام بشن که یا نمیتونند درس بخونن یا دیپلم هست. هر کسی میتونه بعد از کسب مهارت لازم هم وارد نظام بشه و خدمت کنه.
و یه سوال چرا گفتید نیروی انتظامی رو بیخیال بشم؟
البته باز تاکید میکنم ترجیح میدم با رشته تحصیلی من همخونی داشته باشه چون روحیه کاری بالا میره و طبیعتا بازدهی بیشتری داره.. البته همیشه آرزو داشتم توی این مملکت هر کس جای خودش بود و هر کس توی حرفه خودش و یا مورد علاقه خودش کار میکرد :)