ایمیل زدم منتظر جواب هستم اگه با ما مشکلی دارند همینجا اعلام میکنیم که همکاری می کنیم با هاشون یا نه بعد ما هم مشکلات اونارو اعلام می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ایمیل زدم منتظر جواب هستم اگه با ما مشکلی دارند همینجا اعلام میکنیم که همکاری می کنیم با هاشون یا نه بعد ما هم مشکلات اونارو اعلام می کنیم
من جایی اعلام کردم که ws به هیچ عنوان مشکل نداره و یه دیتا سنتر بدون مشکل هست؟؟؟؟؟؟
جایی بوده دوستان گفتند این قسمتشون مشکل داره ( بدون مدرک ) منم گفتم نه مشکل نداره
مگه جرم کردم که باید اعتراف کنم؟ شما به Analezzzzzzzzzzzzzzzz ادامه بدهید
سلام بنده حدود 1هفته پیش قصد خرید سرور از همین دیتاسنتر رو داشتم که یک ایمیل به بخش فروششون زدم که در جوابی که دادند گفتن که با نت دیکیو صحبت کنید .
فکر کنم نمایندشون به دلایلی عوض شده
به هر حال ایشون تایید میشند و کارشون درسته
چه دیتاسنتر جالبی o:-)
فکر کنم از سوء مدیریتش هست وگرنه تا بهحال 2 نماینده انحصاری ندیده بودیم که دیدیم! :106:
باسلام
-------------
NETDQ واقعا شرکت خوبی هست و من تاییدش میکنم :) تا الان که من مانیتور کردم و صحبت کردم و .. واقعا عالی عمل کردند . ایشون فقط سرور از WS نمیفروشه ;)
نماینده هم 2 تا نیست الکی شلوغش نکنید . از البرز گرفته شده و به NetDQ داده شده . حالا نگفتند شاید دلشون نخواسته یا ... ! الکی بحث رو منحرف نکنید .
دوست عزیز Aria تبیان *** حقیقت و WS هم اگه امکاناتش نسبت به چیزی که گفته غلط هست پس اینم ***ه .
*** که نباید شاخ یا دم داشته باشه !
موفق باشید :53:
سلام.
خیلی باحالی شما :))
کلی خندیدم دوباره، ادامه بده .... :))
به هر حال، هر موقع چارلی بازی ها تموم شد، لطفاً یکی پاسخگو باشه ....!!!!
مدرک هم که تو تاپیک مربوطه رو کردم، الان این شرکت محترم که تایید هم میشن توسط همکاران، لطف میکنند یکم شفاف سازی کنند ببینیم جریان چیه ؟؟
من خودم شخصاً به دلایلی نیاز به یک سرور از اونجا دارم (برای کارهای قانونی هست، خیالتون راحت) و اگر دوستان تایید کنند، من از خودشون و یا مستقیماً از شرکت، خریداری می کنم.
با تشکر.
باسلام
----------
Aria عزیز نت دیکیو تایید میشه :) میتونید ازشون خرید کنید من تا بحال مشتری ناراضی ازشون ندیدم :) یه زمانی چند نفر از خداشون بود که از ایشون هاست تهیه کنند :) مطمئن باشید و با خیال راحت خرید خودتون از ایشون انجام بدید.
موفق باشید :)
سلام
من اقای سیاوش رو از سه سال پیش میشناسم
و کاملا تاییدشون میکنم
ایشون از 4-5 دیتاسنتر مختلف سرور میفروشن و قبل از نت دیکیو هم یه سایت دیگه داشتن که شاید معروفتر باشه
اینم میل من و ورلد استریم
Dear,
Please contact NetDQ.com they are our official iranian reseller.
Thank you!
Met vriendelijke groet / Kind regards,
Lennert Vollebregt
Sales / Account manager
Worldstream C.V.
Honderdland 111-F
2676LT MAASDIJK
Tel.: (+31)(0)174 - 712 117
Company Details:
KvK / Chamber of Commerce : 27 27 22 32
BTW / VAT : NL8158.34.226.B01
Arash Dargahi schreef:- Hide quoted text -