پاسخ : آموزش تصویری متصل کردن درایو های کامپیوتر به سرور مجازی جهت دانلود و مدیریت
خوب وقتي با همون سرعت بايد دانلود كرد ديگه فايده نداره !
پاسخ : آموزش تصویری متصل کردن درایو های کامپیوتر به سرور مجازی جهت دانلود و مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps238
منم دنبال چنین راهیم که فکر نکنم اصلا بشه ولی اگه میشد خیلییییییییی خوب بود
همینطور که ذاکر بودم و گفتم ، میتونید و میشه ....
دیگه چرا اینقدر کشش میدید دوستان. >؟
من خودم از طریق همین راه هر نوع فایلی رو روی کامپیوترم دانلود میکنم .
موفق باشید:53:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noob
از ترافيك ماهيانه من چيزي كم ميشه ؟؟؟
بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...
دوست عزیز من ابن کارو با vps رم 256 انجام دادم واسه انتقال یه فایل 1mb حدود 10 دقیقه وقت برد سرعت انتقال چرا اینقدر بایینه؟
سرعت انتقال همون سرعت دانلود شماست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سرعت انتقال همون سرعت دانلود شماست..
عزیز چرا مردمو به اشتباه میاندازید ؟
لطفا اطلاعات درست به کاربران بدید ....
این دوستمون مشکلش بخاطر اینه که رمش خیلی پایینه و اگه دقت کرده باشه میبینه که فایل دانلود میشه اما پس از دانلود و تکامل دانلود ، یکم هم طول میکشه ....
این مشکل بخاطر کم بودن رم هست عزیز ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
همینطور که ذاکر بودم و گفتم ، میتونید و میشه .... دیگه چرا اینقدر کشش میدید دوستان. >؟من خودم از طریق همین راه هر نوع فایلی رو روی کامپیوترم دانلود میکنم .موفق باشید:53:---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...
جناب به نظر میرسه شما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اگر اینطور بود سرویس دهنده های اینترنت از کجا پول در میاوردن؟ همچنین شما تو این تاپیک مهمترین اصول شبکه رو زیر سوال بردین =))
دوستان من الان این کارو کردم جواب داد بدون کم شدن 1 کیلوبایت از پهنای باند اینترنتم
سپید دانلود واقعا ممنون عالی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran00
دوستان من الان این کارو کردم جواب داد بدون کم شدن 1 کیلوبایت از پهنای باند اینترنتم
سپید دانلود واقعا ممنون عالی بود
خواهش میکنم دوست عزیز .
وظیفه دونستم تا چیزیو که میدونم رو اطلاع بدم تا اعضا انجمن هم بتونند استفاده کنند ...
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouria
جناب به نظر میرسه شما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اگر اینطور بود سرویس دهنده های اینترنت از کجا پول در میاوردن؟ همچنین شما تو این تاپیک مهمترین اصول شبکه رو زیر سوال بردین =))
عزیز با توجه به تاپیک دوستمون mehran00 به نظر میرسه شما الان کاملا به قول معروف "زایع" شدید...:)):103::69:=)):103:
در ضمن این شمایید که هیچی از اینترنت و ... سرتون نمیشه و لازم بذکر میدونم که بگم خواهشا اسپم ندبید .....
البته قصد جسارت نداشتم ....:53:
با احترام
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...
دوست عزیز بر چه اساس این حرف رو می زنید؟
مطمئن هستید؟ شما از استاتوس اینترنتتون می تونید نگاه کنید که این حجم داره دریافت میشه. حجم دریافتی از هر پورتی که باشه مصرف اینترنت به حساب میاد اینطور نیست؟
1 فایل پیوست
الان این 3 تا فایل از سرور مجازی به کامپیوترم انتقال دادم(عکس توجه کنید) پارت 4 هم داره داخل سرور مجازی دانلود میشه بعد کپی کنم داخل کامپیوترم ، خودم هنوز تو شوکم چون هیچوقت باور نمیکردم اینطوری بشه یه چیز دیگه دوستان این تنظیماتی که یوزر سپیددانلود داخل پست اول انجام دادن من داخل کامپبوترم انجام دادم و بعدش داخل سرور مجازی کانکت شدم الان از سایت اشتراک اینترنتم چک کردم که از اشتراکم 1 مگابایت کم شده (اونم مال کارای کپی داخل سرور مجازی بود که مصرف شده)
دوستان شما هم یه بار امتحان کنید
فایل پیوست 5500