پاسخ : آموزش تصویری نصب میکروتیک در ovh
ضمن تشکر از faranetwork عزیز ،
آی پی دادن به میکروتیک از طریق کنسول:
ابتدا به قسمت edit settings وی پی اس رفته و مک آدرس مورد نظر رو به کارت شبکه بدید
کنسول رو باز کنید و پس از لاگین کردن دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
interface ethernet print
نام کارت شبکه و مک رو مشاهده می کنید ، ما اینجا نام کارت شبکه رو ether1 فرض می کنیم
فرض می کنیم آی پی در نظر گرفته شده برای وی پی اس 111.111.111.111 باشه و آی پی gateway که دیتاسنتر به شما داده هم 222.222.222.222 باشه
دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
ip address add address=111.111.111.111 network=222.222.222.222 broadcast=255.255.255.255 netmask=255.255.255.255 interface=ether1
و بعد دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
ip route add gateway=222.222.222.222
ببخشید میشه آموزش تصویری نصب میکروتیک روی vps هم بزاین چون خیلی خیلی واجه و هیچ جا نمیشه گیر آورد به نظرم خیلی مفیده ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gerashboys
ببخشید میشه آموزش تصویری نصب میکروتیک روی vps هم بزاین چون خیلی خیلی واجه و هیچ جا نمیشه گیر آورد به نظرم خیلی مفیده ممنون
پست اول هم آموزش همین بود!!!! برای نصب هم در انجمن آموزش زیاده یک جست و جو بکنید
سلام دوستان عزیز
مدت کوتاهی است که از این دیتا سنتر سرور گرفتم ،
بعد از Virtual کردن سرور و نصب میکروتیک بر روی یکی از این وی پی اس ها به مشکل عجیبی برخوردم
طبق راهنمایی های دوستان عزیز میکروتیک را نصب کردم و آپی OVH را بر روی آن set کردم
میکروتیک اینترنت دارد و یوزر هایی که با pc به PPTP این vps وصل میشوند هیچ مشکلی ندارند ( فقط در وب سایت YOUTUBE هیچ ویدویی را نمیتوان دید ، به جای ویدئو برفک نمایش میدهد!!! )
اما مشکل اصلی اینجاست که تمام پوزرهایی که iPhone یا Android یا تبلت دارند فقط کانکت می شن اما هیچ send/recive انجام نمیشه ! ( انواع Encryption ها رو چک کردم اما فایده ای نداشت )
لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ، اگر لازم باشه هزینه هم بابت راه اندازی مجددش پرداخت میکنم
ورژن ماکروتیک هم 5.19 است.
دوستان هیچ کس با این آموزش مشکلی نداره؟
از دوست عزیزم جناب فرا نتورک بابت این آموزش ممنونم ولی فکر میکنم یکمی کامل نیست.گفته من از این جهت هست که توی این آموزش هیچ صحبتی از تنظیمات روی فایروال و بستن پورت ها نشده
من طبق این آموزش تعدادی سرور میکروتیک روی سرور خودم راه اندازی کردم ولی متاسفانه بعد از یک ماه ای پی هام قطع شدن و پیگیر که شدم دیدم آی پی های میکروتیک بن شدن
کسی از دوستان راهنمایی داره ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.john316
سلام دوستان عزیز
مدت کوتاهی است که از این دیتا سنتر سرور گرفتم ،
بعد از Virtual کردن سرور و نصب میکروتیک بر روی یکی از این وی پی اس ها به مشکل عجیبی برخوردم
طبق راهنمایی های دوستان عزیز میکروتیک را نصب کردم و آپی OVH را بر روی آن set کردم
میکروتیک اینترنت دارد و یوزر هایی که با pc به PPTP این vps وصل میشوند هیچ مشکلی ندارند ( فقط در وب سایت YOUTUBE هیچ ویدویی را نمیتوان دید ، به جای ویدئو برفک نمایش میدهد!!! )
اما مشکل اصلی اینجاست که تمام پوزرهایی که iPhone یا Android یا تبلت دارند فقط کانکت می شن اما هیچ send/recive انجام نمیشه ! ( انواع Encryption ها رو چک کردم اما فایده ای نداشت )
لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ، اگر لازم باشه هزینه هم بابت راه اندازی مجددش پرداخت میکنم
ورژن ماکروتیک هم 5.19 است.
در مورد you tube باید اول سایت اینطور باشه :
https://www.youtube.com/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
درود
تمامی لینکهای آموزش در این تاپیکها از کار افتادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
ضمن تشکر از faranetwork عزیز ،
آی پی دادن به میکروتیک از طریق کنسول:
ابتدا به قسمت edit settings وی پی اس رفته و مک آدرس مورد نظر رو به کارت شبکه بدید
کنسول رو باز کنید و پس از لاگین کردن دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
interface ethernet print
نام کارت شبکه و مک رو مشاهده می کنید ، ما اینجا نام کارت شبکه رو
ether1 فرض می کنیم
فرض می کنیم آی پی در نظر گرفته شده برای
وی پی اس 111.111.111.111 باشه و آی پی
gateway که دیتاسنتر به شما داده هم
222.222.222.222 باشه
دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
ip address add address=111.111.111.111 network=222.222.222.222 broadcast=255.255.255.255 netmask=255.255.255.255 interface=ether1
و بعد دستور زیر رو وارد کنید :
کد:
ip route add gateway=222.222.222.222
آقا من تمامی این مراحل قدم به قدم رفتم ولی هنوز مشکل شبکه داره .
http://www.reupload.ir/uploads/4w_12.png
کسی هست راهنمایی کنه ؟
سلام
دوست عزیز چه تابیکی رو بالا آوردین!
داغ چه افرادی تازه کردین :)
با من تماس بگیرین و اطلاعات سرور ارسال کنید نگاهی کنم و رفع کنم.
موفق باشید.