پاسخ : آموزش جامع websitepanel (وب سایت پنل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noshijan
در سرور خودتون گوگل رو باز کنید وداخلش بنویسید asp.net بعد اولین سایت رو په با کنید فایل اینستال رو قرار داده اون رو دانلود ونصب کنید
دوست عزیز من نگفتم نتونستم Asp نصب کنم که
من گفتم ASp که نصب شده ورژن 4 هست این وب سایت پنل ورژن 2 به بالا قبول نمیکنه و ارور میده میگه که ورژن 2 نصب کنید
اون سایتی هم که دادید ورژن 2 توش نیست ورژن 4.5 توش دیدم
بنده از طریق IIS خود ایزو از ماکروسافت گرفتیم نصب کردم مشکل تو نصب نبود.
(نمیدونم این دوستان چرا تشکر کردن Exir7 , mehrshad.sho)
روبیناسرور تونستی نصب کنی شما ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
روبیناسرور تونستی نصب کنی شما ؟
عزیز گفتم که مشکل Asp هست
ورژن ما جدید هست قبول نمیکنه
ASP.net 2 لازمه
برای منم موقع نصب این ارور رو میده
باید چی کار کنیم ؟
ببینید شما منظور من رو نفهمیدی
اگر یک کمی روی سایتش وقت می گذاشتید پیدا می کردید
ورژن قبلی تون رو حذف کنید
بعد این لینک رو روی سرور تون باز کنید تا Web Platform Installer دانلود بشه بعد از طریق اون می تونید هر چیزی رو که دوست داشتید نصب کنید
https://www.microsoft.com/web/handle...rVS2010SP1Pack
جالبه بگم که اون کاری که میگید خیلی وقته انجام دادم
جواب نداد متاسفانه
وین عوض میکنم شاید asp 4 نصب شده یک بار قاطی کرده باشه
اطلاع میدم
سلام
ببخشيد من نا واردم !!!
روي اين سيستم php و sqlserver هم نصب ميشه ؟
ممنون
اینها رو باید قبل از ست کردن این کنترل پنل نصب کرده باشید چون پیش نیاز های این سیستم هستند با همون چیزی که در دو پست قبلی توضیح دادم نصب کنید
سلام
واقعا ممنون از اموزشهای خوب و مفیدتون .
من به یه مشکل برخوردم
در قسمت web aplication galery سایت هیچ نرم افزاری ندارم . پیغام داده که windows deployment service نصب نیست .من نصبش کردم اما start نمی شه
اگه ممکنه راهنماییم کنید
با درود بسیار بنده طبق آموزش ها ی این سایت و سایت اصلی تونستم وب رو راه اندازی کنم چند تا مشکل دارم
1. قسمت ورود به پنل برای کاربران رو چطوری راه اندازی کنم الان از آی پی x.x.x.x:xxxx استفاده میکنم که میخوام بصورت cp.xxxxxxxx.com برای هر کاربر روی دامنه اون بالا بیاد
2.برای میل سرور برنامه hmailserver رو نصب کردم چطوری میتونم وب میل رو بالا بیارم (بصورت : webmail.xxxxxxxxx.com) البته برای هر کاربر جداگانه روی دامنه خودشون
3.برای FTP از FTPmicrosoft استفاده کردم اما موقع ساخت یوزر موقع ادد کردن تیک ftp رو میزنم این ارور میاد :
کد:
System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.Exception: Error executing 'ADD' task on 'xxxxxxxxxxxx' HOSTING_SPACE_WR ---> System.Exception: Could not create FTP account ---> System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.IO.IOException: The network path was not found.