رایگان باشه :((
نمایش نسخه قابل چاپ
رایگان باشه :((
دوست عزیز تمام این چیزهایی که می خوایی در uploaded.ir هست! البته من حدود یک سال و نیم هست دارم باهاش کار میکنم و خیلی راضی هستم در حد رپیدشیر هست :d فقط الان دارن انتقال سرور میدن سایتشون باز نمیشه. چند روز دیگه سر بزن و امکاناتشون رو ببین. ضمناً من 8 گیگ فایل داشتم رایگان انتقال دادند! این 4 گیگ فایل تو هم میتونن راحت انتقال بدند!
من به شخصه با این سایت uploaded.ir کار نکردم اما اگه واقعا نیازهای استارتر تایپیک رو برطرف میکنه عالیه چون فکر نمیکنم سایته رایگانه دیگه ایی باشه ... مثلا سایت های معتر خارجی مثل مدیافایر هیچ وقت نمیاد رایگان لینک مستقیم بده ... سایت هایی هم که معتبر نیستند یهو بعد از شش ماه فایل ها رو پاک میکنن.. (جدا از اون قوانینی که گیر داده بودن به آپلودسنترا)
کاملاً لینک مستقیم بدون محدودیت دانلود هست البته همه میتونن مستقیم دانلود کنند. البته رایگان نیست! خیلی کم پول میگیره. قبلاً حدود هزار تومان برای هر گیگ بود البته اگر بالای 7 گیگ میخریدی ارزون تر میشد. ضمناً تا وقتی پول بدی اکانتتو تمدید کنی فایلهات باقی میمونند و حذف نمیشوند حتی اگر دانلود نشوند! Ftp آپلود و آپلود از لینک هم داره. توی فیسبوکشون خوندم نوشتن قیمت هارو دارن کاهش میدن! کارشون درسته من که خیلی راضی هستم...
خب این سایت uploaded.ir گزینه ی خوبی میتونه باشه اما دوستان اگه سایت های دیگه یی هم سراغ دارین بگین
کسی نیست راهنمایی کنه؟