پاسخ : (routervps.com) فروش ویژه سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanembo
من از ایشون سرویس تهیه کردم خوب هست فقط میزان هارد را کمتر از افر قرار دادن ، در باقی موارد تایید میشن
سلام.
من در این تیکت #532804 در همون شب بعد از 2 ساعت تحویل به شما گفتم که بخش فنی واسه شما سرورو با هارد کمتر تحویل دادن و اگه فایلی یا چیزی داخل سرور نریختین تا مجدد سرورو با هارد بالا تحویل بدیم اما چون جوابی ندادین نیمتونستم خودسرانه این کارو انجام بدم.این موردو در سایت به صورت تیکت پیگیری کنید تا مشکل حل بشه.
سپاس گذارم از شکیبایی شما
سلام.ipجدید رسید کسانی که سرور میخواستن اقدام کنن
من از ایشون سرویس تهیه کردم،کیفیت سرور ایشون در مقایسه با بقیه سرورهایی که از جاهای دیگه گرفتم خیلی بهتره،پشتیبانی هم فوق العاده خوب هست:79:
سلام رم سرور اصلی رو میشه بفرمایید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
سلام رم سرور اصلی رو میشه بفرمایید و میشه بگید پرت 100 مگ هست یا 1 ممنون
32 گیگ هست.اما طوری سرور میدیم که به سرور های دیگه فشار نیاد و کل رم اصلی رو نمیخوایم پر کنیم .
پورت 1 گیگ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
32 گیگ هست.اما طوری سرور میدیم که به سرور های دیگه فشار نیاد و کل رم اصلی رو نمیخوایم پر کنیم .
پورت 1 گیگ هست
شما دارید از EX4S استفاده میکنید بنده قصد جسارت ندارم ولی من هرچی حساب کردم خرج سرور رو در نمیارید اگر 27 تا وی پی اس رم 1 هم بدین 405 تومان گیرتون میاد در حالی که خود سرور با مجازی سازو پرت 1 گیگ و هزینه آی پی بالاتر در میاد !! البته من واقعا شرمندم که اینقدر رک حرف میزنم ولی شما بودید چه فکری میکردید؟!! من فقط برام سوال شده وگرنه من خودم الان گیر سرور با کیفیتم و حتی هفته پیش هم میخواستم ازتون یه ex5 بگیرم که به خاطر مشکل با شریکم نشد اوکی کنم
بازم میگم فقط برام سوال پیش اومده بود و قصد جسارت ندارم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
شما دارید از EX4S استفاده میکنید بنده قصد جسارت ندارم ولی من هرچی حساب کردم خرج سرور رو در نمیارید اگر 27 تا وی پی اس رم 1 هم بدین 405 تومان گیرتون میاد در حالی که خود سرور با مجازی سازو پرت 1 گیگ و هزینه آی پی بالاتر در میاد !! البته من واقعا شرمندم که اینقدر رک حرف میزنم ولی شما بودید چه فکری میکردید؟!! من فقط برام سوال شده وگرنه من خودم الان گیر سرور با کیفیتم و حتی هفته پیش هم میخواستم ازتون یه ex5 بگیرم که به خاطر مشکل با شریکم نشد اوکی کنم
بازم میگم فقط برام سوال پیش اومده بود و قصد جسارت ندارم ممنون
امضای منو دقت کنید.
دیگه اگه نتونم یه سرور خوب واسه خودم جور کنم که غاز چروند هم حیف هست برام :دی
من بیشتر واسه در کردن اسم دارم به این قیمت میدم در بعضی مواقع از جیب رفتن همون تبلغ حساب میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
امضای منو دقت کنید.
دیگه اگه نتونم یه سرور خوب واسه خودم جور کنم که غاز چروند هم حیف هست برام :دی
من بیشتر واسه در کردن اسم دارم به این قیمت میدم در بعضی مواقع از جیب رفتن همون تبلغ حساب میشه.
بازم ممنون دوست عزیز که دوستانه جواب من رو دادید و اگر ناراحتتون کردم معذرت میخوام موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بازم ممنون دوست عزیز که دوستانه جواب من رو دادید و اگر ناراحتتون کردم معذرت میخوام موفق باشید
ناراحت نشدم.ممنون باز هم.
من واسه گیم سرور می خوام مشکلی ندارید ؟ ..