پاسخ : استفاده از .com یا .ir
دوست عزیز دامنه های com بالاترین محبوبیت را در جهان دارند و قابل قیاس با دیگر پسوندها نیستند
جالب اینجاست که اکثر کاربران ایرانی بیشتر تمایل به ثبت دامنه in نسبت به ir دارند
و الان اگه دقت کنید دیگه هیچ نام رندی را نمیشه با پسوند in به ثبت رسوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
دوست عزیز دامنه های com بالاترین محبوبیت را در جهان دارند و قابل قیاس با دیگر پسوندها نیستند
جالب اینجاست که اکثر کاربران ایرانی بیشتر تمایل به ثبت دامنه in نسبت به ir دارند
و الان اگه دقت کنید دیگه هیچ نام رندی را نمیشه با پسوند in به ثبت رسوند
اصلا محبوبیت .com مورد بحث نیست چون که کاربران ایران اکثرا به صورت تک زبانه و اون هم فارسی فعالیت دارند پس محبوبیت جهانی رو مثال نزنید
ثانیا دامنه ی .in به دلیل قیمت پایین و همچنین سرویس دهنده ی غیرایرانی اون ثبت کننده های بیشتری داره
نقل قول:
ثانیا دامنه ی .in به دلیل قیمت پایین و همچنین سرویس دهنده ی غیرایرانی اون ثبت کننده های بیشتری داره
چه ربطی داشت؟؟؟
.ir که ارزونتر از in هست تازه تمدید دامنه in که خیلی قیمتش بالاتر از ir هست
خب منم همین را گفتم یکی از این دلایل میتونه محدودیت های ir باشه
ولی کلا in به شدت داره ثبت میشه ما خودمون این هفته حدود هشت دامنه یا پسوند in ثبت کردیم در حالیکه ir فقط دو عدد ثبت شد
البته در دامنه های دو حرفی us , in زیباتر هستند نسبت به بقیه پسوندها
دومین
com
یک دومین جهانی هست و امکانات بسیار فروانی دارد اما
ir :">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
چه ربطی داشت؟؟؟
.ir که ارزونتر از in هست تازه تمدید دامنه in که خیلی قیمتش بالاتر از ir هست
خب منم همین را گفتم یکی از این دلایل میتونه محدودیت های ir باشه
ولی کلا in به شدت داره ثبت میشه ما خودمون این هفته حدود هشت دامنه یا پسوند in ثبت کردیم در حالیکه ir فقط دو عدد ثبت شد
البته در دامنه های دو حرفی us , in زیباتر هستند نسبت به بقیه پسوندها
به دلیل اینکه اکثر ثبت کننده های دامنه های .in به دلیل سرویس دهنده ی غیر ایرانی و همچنین برای موضوعاتی که احتمال ***** شدن سایت وجود داره استفاده میکنند
با توجه به این 2 نکته گزینه ی .ir به دلیل ارزان تر بود ربطی به انتخاب ندارند
کاربرانه ایرانی همشون به دلیل ارزون بودن in رفتند سمتش-قیمتش 3600-در ضمن اکثرا هم سایت های موزیک ازش استفاده میکنند چون از آی آر با کلاس تره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman.1001
سلام دوستان
به نظرتون اینترنت ملی تاثیری بر پسوند دامنه ها نمیگذارد؟مثلا اگه از پسوند .com استفاده نماییم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
از لحاظ رنک و سئو پسوند دامنه تاثیری دارد؟
اگر سایتمو با پسوند .com بالا بیارم بعد پسوند .ir را پارک کنم یا ریدایرکت؟(برای رنک و سئو)
ببخشید دوستان زیاد شد
پیشا پیش متشکرم
سلام.
دوست عزیز به نظر بنده شما اول دامنه .com را ثبت نمایید چون دامنه های (com یا org و یا net و...) دامنه هایی هستند که کاملا بین المللی هستند و مورد اعتماد ترند و سپس میتونید ir رو رو اونا پارک کنید!
موفق باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
دوست عزیز به نظر بنده شما اول دامنه .com را ثبت نمایید چون دامنه های (com یا org و یا net و...) دامنه هایی هستند که کاملا بین المللی هستند و مورد اعتماد ترند و سپس میتونید ir رو رو اونا پارک کنید!
موفق باشید !
منم با نظر این دوستمون موافقم
برای اشنایی من میوتنم برای شما در نیم دات کام دامنه کام رو ریجستر کنم