چطوری میشه از vpsland.com خرید کرد ؟ آیا این سایت ایرانی هست ؟ چون وقتی به vpsland.ir میرم vpsland.com باز میشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری میشه از vpsland.com خرید کرد ؟ آیا این سایت ایرانی هست ؟ چون وقتی به vpsland.ir میرم vpsland.com باز میشه !
لاینس سرور ویندوز اصلی اصل باشه یا نال شده تفاوتی در کیفیت وی پی اس های من داره ؟ چون من تعداد زیادی وی پی اس ویندوز لازم دارم زیاد وسواس به خرج میدم چون این هفته 2 تا وی پی اس ویندوز لازم دارم و هفته دیگه یک وی پی اس ویندوز . این ها رو برای شرکتی که توش کار می کنم لازم دارم پس باید کیفیت و کاراییش تضمینی باشه . از دوستان خواهش می کنم بعد تحویل وی پی اس ها پشتیبانی خوب بدن و درضمن من قرارداد رسمی می خوام که به آدرس پستی من ارسال بشه .اگر می تونید این نیازها رو برآورده کنید بسم ا...
سلام
هارد 20 گیگ
پهنا 400 گیگ
ای پی 1
پورت 1 گیگابیت
ماهیانه 20 تومان
پلسک هم 10 تومان
پشتیبان شرکت " پرناک " ( vps24.ir ) در این تاپیک در جواب درخواست من پاسخ داده بودند ولی نمی دونم چرا جوابشون رو پاک کردند ؟!!! ایشون 2 بار پیغام خصوصی هم در جواب درخواست وی پی اس به من ارسال کرده بودند که الان در پوشه اینباکس من موجود هست . ولی برای من سواله چرا جوابشون رو از تاپیک پاک کردند ؟!!!
کی تحویل می دید ؟ چون من وقتم خیلی کمه باید شنبه عصر با پلسک 10 دومین لاینس اصل و manage شده دستم باشه .
سرور ویندوز 2003 ( سرور اصلی ) با لاینس اصل هست یا نال ؟
محل سرور اصلی =؟
آی پی 2 عدد لازم دارم .آی پی دوم را رایگان میدید ؟
15 گیگ می خواهم 300 گیگ پهنا
ریموت رایگان می دید؟
رم نگفتید ؟؟؟ رم 384 بدید خوبه .
Spam در سرور شما هم ممنوع است ؟ یعنی دیتاسنتر از شما هم ایراد میگیرد ؟لطفا پاسخ بدید . دیتا سنتر شما world stream هست و تاپیک مربوطه به این دیتا سنتر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4567