پاسخ : سرور بگیرم یه نه ؟
عزیز دل ریسکه
من خودم میتونم الان بهت دروغ بگم و سرور هم بفروشم اما میگم ریسکه فعلا از کارای کمتر شروع کن
تا اعتبار جمع کنی
الان سرور رم 1 گیگ از ماهی 5 هست تا 40 تومن
یعنی حق انتخاب برای مشتری زیاده
درصد کمی از مشتریها دنبال ارزونی هستند که بعدا ضربشو میخورند
اون درصدی هم که کیفیت میخوان از یه تازه کار نمیخرند
شما بهتره فعلا یه ریسلری سرور مجازی یا ... بگیرید و اعتبار جمع کنید
بعدا میتونید فکر سود باشید
با درود
در کل انقدر دست زیاد شده و اصلا به صرفه نیست برای یکی که تازه میخواد شروع کنه. پیشنهاد من فقط سرور مجازی هست تا مشتری تعداد بالا رفت بعد اقدام به سرور اختصاصی نمایید.
با احترام
@
_omid_
تضمین که بیمه هم تضمین نمیکنه. یکم عرضه می خواد. همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_omid_
با درود
در کل انقدر دست زیاد شده و اصلا به صرفه نیست برای یکی که تازه میخواد شروع کنه. پیشنهاد من فقط سرور مجازی هست تا مشتری تعداد بالا رفت بعد اقدام به سرور اختصاصی نمایید.
مایل بودید میتوانم برای شروع کمکتون کنم. پنل کامل به کاربران میتوانین ارایه بدبد و همچنین پنل مدیریتی اختصاصی برای خودتون قابل ارایه هست.
از دیتاسنتر های امریکا-المان میتوانم سرور مجازی بدم خدمتتون
با احترام
فکر کنم این دوست ما راهنمایی میخواد شما به فکر فروش سرور خودتونید :دی اگه اینطوره هرکس اینجا حد اقل از 2 دیتا سنتر میتومه باهاش کار کنه اما کسی تبلیغ نمیکنه واسه خودش :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
@
_omid_
تضمین که بیمه هم تضمین نمیکنه. یکم عرضه می خواد. همین
با درود
پس وعده به کسی که تازه میخواهد شروع کنه ندید. :)
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
فکر کنم این دوست ما راهنمایی میخواد شما به فکر فروش سرور خودتونید :دی اگه اینطوره هرکس اینجا حد اقل از 2 دیتا سنتر میتومه باهاش کار کنه اما کسی تبلیغ نمیکنه واسه خودش :دی
با درود
من بهترین گزینه برای انجام این کار گفتم چون خودم چند سال پیش تجربه کردم و الان اوضاع فروش برای شخصی که میخواهد شروع به کار کنه مناسب نیست.
چه از من تهیه کنن چه دیگر همکاران فقط خواستم راهنمایی کنم.
با احترام
پست بالا ویرایش شد که بحثی نباشه. با تشکر که تذکر دادین
بنده خدا یک راهنمایی خواست حالا شما چرا خودتون را خسته میکنید:))
به نظر شخصی بنده کارتون را از همین ساعت شروع کنید و بدون ترس برید جلو با قدرت بیای جلو و کارت درست باشه ماهه اول هم سود میکنی
شما میفرمایید دست زیاد شده .. ولی هر چه قدر هم زیاد شود باز فروش خواهد شد ..
اگه بترسی .. که ضرر میکنی .. نترسی سود
همون اول کار که دوستان میفرمانند از نمایندگی شروع کن .. یا ..................... کاملا اشتباه هست
چون توی همون اول کار اگه مشکلی بیاد روی سرور های که از اونجا نمایندگی گرفتی اعتبار شما میشه 0 که عمرن بتونی کار کنی ;)
پس از اول کار خودت همه چی را انجام بده و بیا جلو سود خواهی داشت
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
بنده خدا یک راهنمایی خواست حالا شما چرا خودتون را خسته میکنید:))
به نظر شخصی بنده کارتون را از همین ساعت شروع کنید و بدون ترس برید جلو با قدرت بیای جلو و کارت درست باشه ماهه اول هم سود میکنی
شما میفرمایید دست زیاد شده .. ولی هر چه قدر هم زیاد شود باز فروش خواهد شد ..
اگه بترسی .. که ضرر میکنی .. نترسی سود
همون اول کار که دوستان میفرمانند از نمایندگی شروع کن .. یا ..................... کاملا اشتباه هست
چون توی همون اول کار اگه مشکلی بیاد روی سرور های که از اونجا نمایندگی گرفتی اعتبار شما میشه 0 که عمرن بتونی کار کنی ;)
پس از اول کار خودت همه چی را انجام بده و بیا جلو سود خواهی داشت
موفق باشید
50 درصد قبول دارم حرفت رو
حالا 50 درصد چراندارم چون :
این دوستمون تازه میخواد وارد کار سرور بشه و سرور که خودتون فکرک نم دارید دیگه میدونید چه دردسر هایی داره و به تنهایی از عهده برطرف کردن مشکلات بر نمیان
من همیشه و حتی خودم از روز اول پله پله رفتم بالا
ایشون هم پله پله بیان هم میتونن مشتری بگیرن هم معروفیت تا زمانی که وارد به کار سرور بشن و راحت برن سرور بگیرن
اگر مشکل قطعی باشه سروری که بگیرن ایشون هم ممکنه قطع بشه و صد درصد به مشکل بخورن و چند روی الاف باشن ایناه م باید در نظر گرفت خب
سلام ! اضافه می کنم ......
من الان یه مدتی هست که وی پی اس دارم و اشنایی دارم تا حدودی
و اون دوستی که گفته با وی پی اس شروع کنم منظورش چیه ؟ رو وی پی اس که نمی شه وی پی اس فروخت میشه ؟ 512 مگ رم که بیشتر نیس !
منظورت ر. کامل تر بگو
با سلام
شما می توانید با نمایندگی شروع کنید اگر ریسک پذیر نیستید و هنوز نیاز دارید که تجربه و مهارت لازم را کسب کنید. سور اختصاصی هزینه بالایی دارد که همانطور که دوستان هم فرمودند سرور با منابع کم توجیه اقتصادی برای کاری که شما می خواهید انجام بدهید ندارد. در ضمن سود یت زیان در همه موارد هست اما نسبتش تفاوت می کند . شما برای شروع کار سعی کنید یک سایت کامل و همچنین تبلیغات هدفمند انجام بدهید تا جذب مشتری نمائید.
موفق باشید.
دوست عزیز طبق گفته همه دوستان و پشینهاد من هم نمایندگی هست .. البته از کسی بگیر که توی این سایت همه می شناسنش و سعی نکن قیمت رو زیاد مد نظر بگیری ... بلایی که سر من اومد سرت نیاد