کمتر از یک هفته طول میکشه تا مراحلش انجام بشه
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
کمتر از یک هفته طول میکشه تا مراحلش انجام بشه
موفق باشید
بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و 2 تا 3 درصد تراکنش های تسويه نميشن.
ميتونيد با جستجو در اينترنت اطلاعات بيشتری در اين زمينه بدست بياريد.
اما برای هر کاری درگاه ميده و خيلی از چيز پی ان فروش ها هم از بانک ملت درگاه دارند.
با سلام
من چون تازه گرفتم راهنمایی میکنم زنگ میزنید آقای نوری شمارشون تو تاپیکی که دوستمون معرفی کردن هست فکر کنم کپی مدارک رو میگن ارسال میکنید یک برق قرار داد میدن که ایپی سرور و.... پر میکنید میفرستید 2 یا 3 روز بعد تماس میگیرن مشخصات رو چک میکنند و ترمینال ای دی و مشخصات رو به شما میدن.ماژول رو شما تست میکنید اطلاع میدین بحشون و تمام
برای بنده جای تعجب دارد قرار داد دوستان یک صفحه بود ه است :دی قرارداد ما 11صفحه بوده که در دو نسخه ارسال شد معادل 22 صفحه :d
قرار داد شما حقیقی یا حقوقی بوده ؟؟ 1 صفحه برای حقیقی و اینم مدارک مورد نیاز
-----------------------------------------------------------------------------------------
گر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکتاگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)
سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.
درود
برای ما هم 11 صفحه بود البته بانک ملت
به خدا من ایپی هم 30 دقیقه عوص کردم .ایشالله که مشکلی نباشه نه برای من نه برای شما دوستاننقل قول:
بله منم اینطوری گرفتم اما زمانی که آی پی هاست عوض بشه حالا باید بدویی دنبالشون ...
:dنقل قول:
برای بنده جای تعجب دارد قرار داد دوستان یک صفحه بود ه است :دی قرارداد ما 11صفحه بوده که در دو نسخه ارسال شد معادل 22 صفحه :d