سلام
ممکنه در اینده مجددا سایتتون را هک کنند برای تنظیمات امنیتی ورد پرس اگه یاهو داری بامن درتماس باش تا بیشتر راهنماییت کنم
ertebat2002
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممکنه در اینده مجددا سایتتون را هک کنند برای تنظیمات امنیتی ورد پرس اگه یاهو داری بامن درتماس باش تا بیشتر راهنماییت کنم
ertebat2002
بهتر هست با یک متخصص برای امن سازی وردپرس هماهنگ کنید
احتمال هک شدن دوباره هست
موفق باشید
دو مطلب زیر رو هم ببینید:
افزونه های امنیتی وردپرس
11 نکته برای امنیت وردپرس
راستی راستی! کلیه فایل های موجود روی هاست خود را چک کنید که فایل مشکوک نریخته باشه که شل باشه و .....
بیشتر هک های وردپرس از طریق یه سری از افزونه ها میباشد. همچنین باگ داشته که مهمترینش priv8 بوده که در نسخه جدید برطرف گردیده.
اما امنیت هاستینگ خیلی مهمه...
من هر چی سایت روی یه سرور داشت هک شدن . اما سایتهای وردپرسی که روی سرور دیگه (هاستینگ دیگه) داشتم هک نشدن..!
جالب اینجاست که در یکی از سایت پلاگین firewall را هم نصبیده بودم که از اون هم گذشتن..! ولی این پلاگین وجودش مهم هست.
این که در یک روز یا دو روز همه سایت های شما روی یک سرور هک میشه و سایت هاتون روی سرور دیگه هک نمیشه نه دلیل بر ضعف سرور هک شده هست و نه دلیل بر قدرت سرور هک نشده.
طرف توسته لیست سایت های وردپرس و جوملا روی یک سرور رو به دست بیاره و بلد بوده این سیستم ها رو هک کنه! آیا سایت های غیر از این سیستم ها هم هک کرده بود؟ یک روز هم نوبت سرور دیگری میرسه.