پاسخ : تخفیف 15 درصدی و همیشگی سرورهای مجازی وب پویان در جشنواره بهاری((پورت یک))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
دیتاسنتری خوبی هست و تایید میشه .
مدیر گرامی ، Aria عزیز ( جناب فهیمی پور ) هم در این دیتاسنتر فعالیت میکنند و از لحاظ اتصاصلات شبکه از بهترین نقاط دنیا تامین میشن .
از نظر دیتاسنتر خیالتون اسوده باشه.
دیتا سنتر تو کدوم کشور هست؟
پاسخ : تخفیف 15 درصدی و همیشگی سرورهای مجازی وب پویان در جشنواره بهاری((پورت یک))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keywan
دیتا سنتر تو کدوم کشور هست؟
آمریکا
دیتاسنتر اوستا واقع در شهر میامی ایالت فلوریدا آمریکا هست
آقای یعقوبی واقعا سرورهاش بی دردسر و خوب هست
خودشون هم شخص قابل اعتمادی هستند
اگر قصد خرید دارید شک نکنید
سرعت پورت چقدر تضمین می شه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
سرعت پورت چقدر تضمین می شه ؟
سرعت پورت در کمترین حالت 30 مگ در ثانیه هست
من ازشون یه سرویس گرفتم خداییش پشتیبانی و کیفیت سرویسشون عالی هست سرعت دانلود رو تست کردم حداقل 30 مگ بر ثانیه هست
جناب آقای یقوبی تایید میشن
کیفیت عالی ، پشتیبانی خوب و مشتری مدار هستن
سلام
من چند تا سوال داشتم چون مبتدی هستم حداقل توی سرور ویندوز
من یه فروشگاه با اوپن کارت دارم که با پی اچ پی کار میکنه .اگه از شما سرور ویندوز بگیرم می شه بدون مشکل فروشگاه رو به یه فلدر در این سرور انتقال داد؟شما این کار رو واسه من انجام میدید؟
میشه دامینی که الان دارم به اون فلدر متصل کنم؟ آیا این سرورها وارز هستن و میشه به عنوان آپلود ازشون استفاده کرد یا اسکریپت کپی رایت نشده روشون نصب کرد؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehtism
سلام
من چند تا سوال داشتم چون مبتدی هستم حداقل توی سرور ویندوز
من یه فروشگاه با اوپن کارت دارم که با پی اچ پی کار میکنه .اگه از شما سرور ویندوز بگیرم می شه بدون مشکل فروشگاه رو به یه فلدر در این سرور انتقال داد؟شما این کار رو واسه من انجام میدید؟
میشه دامینی که الان دارم به اون فلدر متصل کنم؟ آیا این سرورها وارز هستن و میشه به عنوان آپلود ازشون استفاده کرد یا اسکریپت کپی رایت نشده روشون نصب کرد؟
با تشکر
با سلام
برای استفاده به عنوان هاست باید سرور لینوکس خریداری نمایید.
برای نصب اسکریپت مشکلی نیست . اما با تورنت و دانلود فایل هایی که حق کپی رایت دارند(ویندوزی) مشکل دارند.
در خدمتیم